Last news in Fakti

9 Февруари, 2013 19:24 1 099 2

В Испания хванаха 2,6 т. хашиш

  • хашиш-
  • испания-
  • дрога

Испанската полиция е заловила 2,6 тона хашиш, предназначен за европейския пазар, в рамките на международна операция, координирана от Европол.

В района на Алмерия, южна Испания, е спряно полуремарке, натоварено с с 2600 кг смола от канабис. Арестувани са и пет души, свързани с товара.

Разследването бе започнато, след като няколко европейски полиции предупредиха за придвижването в Испания на полуремарке с дрога, предназначена за други европейски държави.

Испания обаче остава главната входна врата на Европа за кокаина от Южна Америка и за хашиша от Северна Африка въпреки многобройните полицейски операции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трибал

    0 0 Отговор
    За хашиша не знаем ,тука у нас движиме анфетамините!

    „Вдигам 140-145 килограма от лежанка”.

    „Да помолим владиката да помоли началника да е с нас”


    “Ела да те цунем”
  • 2 прол

    0 0 Отговор
    Е то Андалусия винаги си е било по-м...сарска, престъпна, красива и весела... Що в Кастиля Ла Манча не пробват да минат?! Хашиша пък какво им пречи? Дано останалия е преминал, че да не му вдигнат цената, мароканския е голяма благодат, в Уелба между другото има плантации с канабис, за да получат по-екзотичен ефект го сеят с ягодите. Пчелите и вятъра вършат останалото. Който и бил на феерията в Аликанте, Арчена и Мурсия дето е на другия край, знае колко тачен е хаша от Уелба
Новини по държави: