15 Февруари, 2013 22:21 4 698 0

Български музикантки открити мъртви във Флоренция

  • българка-
  • мъртви-
  • флоренция

Българка на 60 години и 35-годишната й дъщеря са били намерени мъртви в апартамента им в центъра на Флоренция, съобщи регионалното издание Il Tirreno. Двете са били музикантки: майката – пианистка, а дъщерята – цигуларка. Колеги на двете жени алармирали полицията, че от ден не могат да влязат във връзка с тях.

Според първоначалната информация двете жени са се отровили с въглероден окис, изтекъл най-вероятно от газов бойлер в жилището. Пожарникарите, проникнали през прозореца в апартамента им на първия етаж, открили с уредите си следи от опасния газ.

Освен тях и Бърза помощ, на място се отзовали и представители на общинската полиция, тъй като улицата в самото сърце на историческия квартал „Санта Кроче“ е под тяхно разпореждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: