Last news in Fakti

25 Февруари, 2013 21:37 1 557 1

Строс-Кан скочи срещу скандална книга на екс любовница

  • доминик строс-кан-
  • книга-
  • любовница-
  • камериерка

Бившият шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан отново се забърка в съдебни битки с жена, но този път в качеството си на ищец, съобщи в. „Фигаро“. Той обвини бившата си любовница Марсела Якуб, че книгата й „Красавицата и Звяра“, описваща тяхната връзка в твърде нелицеприятни краски, е непростимо нахлуване в личния му живот. 

Като ответници по делото са призовани и издателят на мемоарната творба, както и сп. Nouvel Observateur, публикувало откъси от нея.

В навечерието на излизането на книгата, която трябва да се появи на пазара на 27 февруари, Сторс-Кан поиска тя да бъде изтеглена от търговската мрежа. Той бил възмутен най-вече от факта, че екс тръпката му го описвала като „получовек-полусвиня“.

„Той иска да се отдава на удоволствието като свиня, незабавно и веднага, независимо дали това е нравствено и приемливо за човек с такъв статус като неговия“, пише родената в Аржентина Якуб, която се срещала с него от януари до август 2012 г. Строс-Кан, според нея, правел секс по свински правила, като не прощавал нито на стари, нито на грозни, нито на уродливи.

Марсела описва повечето компаньонки на бившия шеф на МВФ като „непривлекателни и вулгарни“. Относно обвинението в изнасилване, което му струва поста, мадам Якуб смята, че камериерката доброволно се е отдала на Строс-Кан, но той е постъпил грозно, като не й е платил за интимните услуги.

Проваленият политик написал писмо до редакцията на Nouvel Observateur, че твърденията на Марсела Якуб са плод на фантазията й и че тя използва някогашното им приятелство с цел материална изгода. Жалбата, която той е подал в съда, ще се разглежда на 26 февруари.

Освен забрана книгата да се продава, Строс-Кан иска и компенсация в размер на 100 000 евро. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 северозападнал

    0 0 Отговор
    тая бившата либовница на строс кан като я гледам -много згодна!това означава че ще я спраскам като презряла любеница.
Новини по държави: