Last news in Fakti

19 Септември, 2021 09:34 1 210 4

Критичен доклад обвини Джонсън в неспособност да се справи с кризи

  • борис джонсън-
  • великобритания

Експерти предупреждават за възможни катастрофи

Британският премиер Борис Джонсън беше обвинен, че има твърде свободен подход към националната сигурност на страната.

Това стана ясно от изключително критичен доклад на депутатите, който твърди, че правителството не е в състояние да се справи с повече от една голяма криза наведнъж, като например COVID-19 и изтеглянето от Афганистан, предаде Sky News.

Съвместната комисия за националната сигурност, заявява, че падането на Афганистан разкри, че настоящата система е показала неадекватността на управлението и липсата на подготовка за изтеглянето на международни сили, припомня news.bg.

Реформите в Съвета за национална сигурност означават, че Джонсън ще намали времето, което прекарва в ръководене на заседания с около две трети. Той ще ръководи в бъдеще само около половината от заседанията му в бъдеще.

Това обаче означава повърхностна работа по най-спешните проблеми в страната.

Експерти предупреждават за възможни катастрофи през следващите 100 години-от екстремни промени в климата до ядрен конфликт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трясъ

    4 0 Отговор
    Този ядрен конфликт ще е по-нататък. След като рошавлякът Джонсън се среше.
  • 2 лошо

    6 1 Отговор
    Англичаните са прекалено малки за да разчитат сами на себе си а Сащ е в упадък.
  • 3 Този льольо

    3 1 Отговор
    е Борис Джонсън,а не Владимир Путин! Само Путин и Си Дзин Пин се оправят в живота.И народите им - също.Останалите са спагети в доматен сос..
  • 4 123

    5 0 Отговор
    Джонсън е слуга на Сатанистите, но натрупа вече много негативно отношение от англичаните и ще бъде заменен с друг подченен на Сатанистите. Само сменят машиниста. Влака си върви в същата посока.
Новини по държави: