20 Април, 2022 11:38 693 1

Бъдещият кабинет на Черна гора ще бъде обявен днес

  • черна гора-
  • кабинет-
  • министри-
  • партия

Бъдещият кабинет на Черна гора с четирима вицепрезиденти и 20 министерства ще бъде обявен днес

Бъдещият кабинет на Черна гора ще бъде обявен днес  - 1
Снимка: Shutterstock

Депутатът от Гражданско движение УРА Милош Конатар обяви, че 43-тото, европейско правителство на Черна гора ще има четирима вицепрезиденти, които ще бъдат и ресорни министри.

“Правителството ще се състои от партии на националните малцинства в Черна гора, СНП (Социалистическата народна партия), СДП (Социалдемократическата партия) и, разбира се, Гражданското движение УРА“, написа Конатар в Туитър. Черна гора излиза от политическата криза, ще успеем, декларира депутатът от УРА. Той говори и за помирение в името на европейското бъдеще на страната.

Очаква се малко по-късно днес, на пресконференция номинираният за премиер Дритан Абазович да обяви официално състава на евентуалното ново правителство на Черна гора.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дотук добре..

    1 0 Отговор
    Обаче на финала Вовата решава кой кой е!