Last news in Fakti

25 Април, 2022 16:15 938 2

Вучич честити на Роберт Голоб победата на парламентарните избори в Словения

  • президент-
  • сърбия-
  • александър вучич-
  • словения-
  • александър голоб

Президентът на Сърбия Александър Вучич честити победата на лидера на Движението Свобода Голоб на парламентарните избори в Словения, като му пожела успех

Вучич честити на Роберт Голоб победата на парламентарните избори в Словения - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Сърбия Александър Вучич честити победата на лидера на Движението Свобода Голоб на парламентарните избори в Словения, като му пожела успех в работата в полза на гражданите на Словения, съобщи Танюг.

Уверен съм, че Сърбия и Словения ще продължат да развиват вече добрите си политически отношения и сътрудничеството във всички области от взаимен интерес и особено да укрепват икономическите си връзки. Затова се надявам, че ще продължи добрата практика на провеждане на съвместни заседания на правителствата на Сърбия и Словения. Ценим подкрепата на Словения за европейския път на Сърбия и всички усилия, които полагаме за запазване на регионалния мир и стабилност, се казва в поздравителната телеграма на президента на Сърбия.

Вучич честити на Роберт Голоб победата на парламентарните избори в Словения
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Komapak

    3 4 Отговор
    Помня че първата нападната от Сърбия беше Словения... Като благодарност, че ги "пропусна" през територията си Хърватска беше втората. Паметта е още жива. И наистина Словения няма нищо общо със Сърбия във всеки един смисъл.
Новини по държави: