27 Април, 2022 11:20 694 1

Сигнали за бомби в училища в Черна гора и в две общини

  • черна гора-
  • сигнал-
  • бомба-
  • училище

Анонимните сигнали са получени на официалните имейли на училищата

Сигнали за бомби в училища в Черна гора и в две общини - 1
Снимка: Shutterstock

В основни училища в няколко черногорски града е прекъснат учебният процес заради сигнали за поставени бомби, съобщават черногорските медии.

Анонимните сигнали са получени на официалните имейли на училищата, които са евакуирани, информира черногорският сайт „Виести“. Полицията е на терен.

Съобщения за поставени експлозиви са получени тази сутрин и в общините Бар и Никшич.

Председателят на община Никшич Марко Ковачевич призова гражданите да останат спокойни, като написа във Фейсбук, че полицията ще свърши работата си и ще евакуира хората от обектите.

Както повечето основни училища, така и община Никшич е получила сигнал за бомба, посочи Ковачевич.

Той допълни, че всички от сградата на общината са евакуирани.

Общината и съдът в Бар също са евакуирани заради сигнал за поставено взривно устройство, съобщи черногорската държавна телевизия.

Сигнали за бомби в училища в Черна гора и в две общини
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сийка

    1 0 Отговор
    В Черна Гора е пълно с руски шпиони, представящи се за " инвеститори". Също като у нас. Те са пуснали съобщенията за бомби......