Last news in Fakti

7 Май, 2022 11:45 832 4

Загинали и ранени при ескплозия в жилищна сграда в Мадрид

  • испания-
  • мадрид-
  • експлозия-
  • газ

Двама души загинаха, а 17 бяха ранени в експлозия в четириетажна кооперация в центъра на Мадрид

Загинали и ранени при ескплозия в жилищна сграда в Мадрид - 1
Снимка: Shutterstock

Двама души загинаха, а 17 бяха ранени в експлозия в четириетажна кооперация в центъра на Мадрид, в която са се извършвали ремонтни дейности, предаде Франс прес.

Вероятно взривът се дължи на изтичане на газ в апартамент, в който са се намирали двете жертви, които са строителни работници.

Трагедията се разиграла в квартал Саламанка. Двамата загинали бяха идентифицирани като 21одишен испанец и 27-годишен хондурасец, които работели по ремонтирането на сградата, разказа кметът на Мадрид Хосе Луис Мартинес Алмейда, дошъл на мястото на взрива.

Смята се, че двете жертви са усетили, че има изтичане на газ и са се опитали да прекъснат газоподаването за апартамента, но се е стигнало до взрива. От него са пострадали и много коли в околностите.

От ранените, четирима са настанени в болници, като един е в тежко състояние.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шит точка ком

    5 2 Отговор
    От мизерия и качеството на живот в България хора умират и емигрират ежедневно но не се отбелязва в статистиката. Българите благодарение на Америка вече 30г. изгубиха фабрики заводи училища земи продадени или дарени чрез общински продажници. Съдебната ни система е пример за човешката еволюция.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 шийтнатия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шит точка ком":

    изпий
    Би 58 да се оправиш
Новини по държави: