Last news in Fakti

16 Май, 2022 12:35 678 1

Тръмп: Няма да се върна в "Twitter"

  • туитър-
  • доналд тръмп-
  • бивш-
  • президент-
  • илон мъск

Тръмп заяви, че е сигурен в способностите на Мъск, но не е убеден в осъществяването на придобиването

Тръмп: Няма да се върна в "Twitter" - 1
Снимка: БГНЕС

Предходният американски държавен глава на САЩ - Доналд Тръмп, обяви, че няма намерение да върне своя профил в Twitter, съобщи FOX News.

Платформата беше основна негова трибуна за диалог с неговите избиратели. При първата му кампания тя беше в основата на неговия успех. Профилът му обаче беше замразен през миналата година, предаде BG ON AIR.

От компанията обявиха, че са взели решенията заради противоречиви твърдения. Оттогава Доналд Тръмп основа собствена платформа. Пред медиите той потвърди, че ще продължи да представя своите идеи през нея, припомня dnes.bg.

Илън Мъск работи по придобиването на компанията, като обяви, че Twitter ще е свободен за публикуването на всякакъв тип мнения. Той дори потвърди, че ще покани предходния държавен глава да върне своя профил.

Тръмп заяви, че е сигурен в способностите на Мъск, но не е убеден в осъществяването на придобиването, тъй като има противоречия около това как той е придобил акциите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SCH JVLIVS II

    4 3 Отговор
    Моля ти се Дони върни се знам че лъжеш и те сърби ръчичката да пишеш само ти липсваш 💣👍огънчето 😂😭Или има заплаха от ЦРУ 😕или не е толкова болен на колкото се прави .