Last news in Fakti

27 Юни, 2022 20:33 820 1

Изтичане на газ в Йордания уби 10 души и рани 250 други

  • йордания-
  • пристанище-
  • акаба-
  • газ

При изтичане на газ в южния пристанищен град Акаба в Йордания в понеделник загинаха най-малко 10 души и бяха ранени около 250

Изтичане на газ в Йордания уби 10 души и рани 250 други  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

При изтичане на газ в южния пристанищен град Акаба в Йордания в понеделник загинаха най-малко 10 души и бяха ранени около 250.

Това са съобщили представители на властите, цитирани от АП.

Видео, разпространено от държавни медии, показва как кран повдига голям танкер от камион и след това го изпуска на палубата на кораб. Това е причинило експлозия.

Не се съобщава съдържанието на танкера.

От дирекцията казаха, че властите са отцепили района, след като са транспортирали ранените в болници и са изпратили специалисти, за да се справят със ситуацията.

Властите призоваха хората да не излизат и да затворят прозорците и вратите на жилищата си. Най-близкият жилищен район е на 25 километра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДНСК-МАФИЯ

    3 0 Отговор
    В кв. "Кръстова вада" на ъгъла на ул."Димитър Манчев" с "Поп Сава Катрафилов" започна строеж без наличието на канал.