Last news in Fakti

9 Август, 2022 14:51 1 274 23

Песков: Изолирането на руснаците е безперспективен процес

  • русия-
  • опити-
  • изолиране-
  • песков-
  • запад-
  • зеленски-
  • интервю

Това заяви прессекретарят на президента на Русия, Дмитрий Песков, коментирайки интервюто с президента на Украйна, Володимир Зеленски

Песков: Изолирането на руснаците е безперспективен процес - 1
Източник: БГНЕС

Опитите за изолиране на руснаците или Русия са безперспективен процес. Това заяви пред журналисти във вторник прессекретарят на президента на Русия, Дмитрий Песков, коментирайки интервюто с президента на Украйна, Володимир Зеленски за The Washington Post, в което той по-специално заяви, че западните страни трябва да забранят влизането на всички руснаци на своя територия, предава ТАСС.

"Изявлението (на Зеленски) е достатъчно, да кажем, то говори само за себе си. Най-вероятно, разбира се, ирационалността в мисленето в този случай излиза извън всякакви мащаби. Към това можем да се отнасяме изключително негативно. Всякакви опити за изолиране на руснаците или изолиране на Русия са безперспективен процес, миризмата на такива инициативи също е меко казано не много добра", каза Песков, цитира news.bg.

Говорителят на Кремъл посочи още, че европейските страни, подкрепящи Киев, рано или късно ще започнат да се чудят дали украинският президент прави всичко правилно. "Зеленски трябва да разбере, че страните в Европа, които се опитват да накажат Русия, както се казва, те вече активно плащат сметките за това. И самите страни плащат сметките, и гражданите плащат сметките. И по-рано или по-късно тези страни също ще започнат да се чудят: "Дали Зеленски прави всичко правилно, та нашите граждани трябва да плащат за неговите капризи?" Следователно украинската страна трябва да е наясно с това", добави той.

Днес по-рано руските медии разпространиха резултатите от социологическо проучване, проведено в Русия, което ясно показва, че повечето руснаци подкрепят президента Владимир Путин каквото ѝ да реши за Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    32 7 Отговор
    от зор му е излязла пъпка на носа.....и мустака посивел от мъка по Париж и Лондон
  • 2 мок

    31 6 Отговор
    Нищо, вие си стойте в сибир, пък ние ще страдаме за вас от тук.
  • 3 КОТарАК

    26 10 Отговор
    колко трябва да си глупав , да нападнеш свои да кажем братовчеди като Украйна? какво можеш да спечелиш от тази война? да окупираш Украйна ли? с тяхната територия и население! създадоха свой враг за 100 години напред , докато досега можеха да ги привлекат с висок стандарт на живот , ако се бяха опитвали да си развият икономиката , а не да крадат поголовно.

    Коментиран от #8

  • 4 Путинофил

    20 6 Отговор
    Не е възможно да се изолират хлебарките. Щъкат навсякъде тараканите.

    Коментиран от #13

  • 5 Козметик

    25 8 Отговор
    Оставка на БСП и всички милеещи за Русия !!! ОСТАВКА !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ссс

    21 6 Отговор
    Руснаците просто не могат и не стават за нищо пиандета

    Коментиран от #11

  • 8 ГОЛЕМИЯ ШУТ

    7 8 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Субсидираха ги яко, даже повече от др. републики.даже влагаха повече средства при тях, отколкото за своите рускоговорящи Но предателя и неблагодарника с нож в гърба отвърнаха. Еми тогава ШУТ.
  • 9 Никой

    19 5 Отговор
    Пес , когато ни затворихте в социалистическия ЛАГЕР къде беше разрешено да се ходи. Рашките ходеха ли в Европа ? Какво се правиш на ощипана мома. Концепцията ви нали е : Прогнилия капиталистически запад.След като е прогнил що искате неистово да ходите там. Нали нямате нужда от него. Що плачиш Пес. Любовниците ви не щат в Китай, Турция , Иран ,Египет , Дубай. Искат в Европа там е цивилизацията. А искате нас българите да ни принудите и ние като вас да гнием в Евразия. Стойте си сами в вмирисаното блато.
  • 10 оня с коня

    11 7 Отговор
    Може и да е прав Песков за това че Процесът на Изолация на русия е Безперспективен,но Европа и Америка са ДЛЪЖНИ да проверят верността му.Защото...Ами ако песков се лъже в предположенията си,следва ли да се доверим на приказките на някакъв си Руснак?А че Руснаците в болшинството си подкрепяли Путин...ами нормално е в такава Държава с Мракобеснически режим "масово" да се подкрепят действията на Тиранина,щото ...в Лагерите на смъртта в Сибир има Неограничено място за Несъгласните!Между другото както на Русия,така и на Европа и Сащ е ясно,че битката за Украйна е на "Живот и смърт" между двата лагера!
  • 11 Акъл

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ссс":

    Също като синче дайбънчо.
  • 12 Хаха

    18 5 Отговор
    Плюшения Песков? Значи е рационално руските фашисти да нападат съседите си, да извършват хиляди убийства, изнасилвания и грабежи, а света не трянва да ги държи на дистанция като всички престъпници и дегенерати.
  • 13 БАЙ КУРТИ С ГОЛЕМИТЕ МАД...И

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "Путинофил":

    За руснаците не знам, ама украинците яко ги разгониха отвсякъде. И който не ги знаеше и той ги разбра какви са 💩Обратен ефект.
  • 14 Казуар

    11 5 Отговор
    Те руснаците да не искат да управляват света, няма как да стане, икономиката им е колкото на Итаия. Да се държат здраво за ръката на големия брат Китай.
  • 15 Чочо

    2 9 Отговор
    То наркомана не ги измисля тези неща , а му се спускат от синчето на Бай дзън ,също наркоман.Всички го знаят ,но го оставят да си дрънка глупости.Все сдно той управлява света.Отново затъват в по-голям хаос на тексаските животновъди.
  • 16 Иво

    14 2 Отговор
    Др. Песков се загрижил за европейците. Европа е богата и развита цивилизация която ще се справи без "топлите" грижи на Русия. Изолацията на руснаците си идва от самите тях. Кой иска да контактува с фашисти и терористи. Тези които избиват жени и деца и превръщат градове в руини нямат право на милост.
  • 17 така е Песков

    10 1 Отговор
    и аз не виждам смисъл да съществувате като държава.
  • 18 АВЕ....КАКВОТО И ДА СЕ ГОВОРИ...ЛАДАТА

    4 3 Отговор
    СИ Е ЛАДА....НЪЛ ТЪЙ...
  • 19 666

    12 1 Отговор
    Русия няма такава държава. Има сбирщина от слаборазвити азиатски народности. Дори те не искат да пишат и да говорят на руски. Конец товариш Песков.
  • 20 СЛАВА НА УКРАЙНА, СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!!!

    12 2 Отговор
    Изолация, бой, мизерия и глад на скъсаните ушанки - гнусни тоталитарета като Рушия, Северна Корея, Чайната нямат място в модерния свят. Разплатата идва, ватници пияни!
  • 21 Охо-бохо

    1 1 Отговор
    Аз ще ти кажа, че може! Вируси и зарази, намаляване населението на милиард, закриване поголовно на фабрики и заводи, вкарване на целият човешки живот в интернет. При 90% намаляване на производството с толкова ще намалее и нуждата от суровина. Тази шапка ви кроят. Америка победи в индустриализацията, стана световен лидер и сега закрива индустриализацията, не й е нужна повече.
  • 22 Руският регрес продължава

    10 0 Отговор
    Никой не иска промитите руZки мозъци на своя територия!!! Седете си там и се кланяйте на ботоксното човече и му слугувайте!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания