Last news in Fakti

11 Август, 2022 21:00 1 555 5

Две влакчета се сблъскаха в германски увеселителен парк, има ранени

  • германия-
  • легопарк-
  • увеселителен парк -
  • южна германия

Две влакчета се сблъскаха днес в увеселителен парк в Южна Германия, като при инцидента са ранени 34 души

Две влакчета се сблъскаха в германски увеселителен парк, има  ранени  - 1
Снимка: БГНЕС

Две влакчета се сблъскаха днес в увеселителен парк в Южна Германия, като при инцидента са ранени 34 души, двама от които сериозно, предаде германска медия, цитирана от Асошиейтед прес.

Единото от влакчетата е спряло твърде рязко, при което второто се е блъснало в него. Инцидентът е станал в парк "Леголенд" в град Гюнцбург, съобщи ДПА. Три медицински хеликоптера са пристигнали на място, като на помощ са били извикани пожарни и спасителни екипи.

Към момента няма повече информация как се случил инцидентът на платформата на аткрациона "Файър Драгън" (Fire Dragon), посочи говорител на увеселителния парк пред ДПА.

Миналата седмица жена почина при друг инцидент с влакче в увеселителния парк в град Клотен в югозападната част на страната. 57-годишната жертва падна от влакчето в движение и почина от раните си. Причината и за този инцидент все още не е известна.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    6 2 Отговор
    Шегичката на някой палав ислямист!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Култура миянко

    5 3 Отговор
    Путин е вииииноооовееен!
  • 5 Благодарен съм

    2 3 Отговор
    На факти че публикуват статии които отразяват най-различни гледни точки
    Също така не се страхуват от коментарите на четящите ги
    Какво да кажем обаче за сайта на свободна Европа където на дълго и широко се опитват да ни кажат че това което виждаме е нещо друго а не онова което всички забелязват
Новини по държави: