Last news in Fakti

14 Август, 2022 17:03 1 141 0

Пожарът в германския национален парк бе потушен

  • германия-
  • пожар-
  • национален-
  • парк-
  • потушен

Пожарът се разгоря в четвъртък и обхвана територия с площ 13 хектара

Пожарът в германския национален парк бе потушен - 1
Източник: БГНЕС

Горски пожар, който от няколко дни бушуваше в националния парк "Харц" в Северна Германия, бе потушен, предаде ДПА, като се позова на местните власти.

Представители на властите в град Вернигероде заявиха, че пожарът е потушен и че са предали задълженията по следенето за евентуално повторно разпалване на пожара на управата на националния парк, която ще продължи да ги изпълнява поне до утре вечер.

Спешните екипи на местната пожарна служба все още са на място и извършват работи по разчистване. Тази нощ в района са работили около 32 служители и 10 автомобила на пожарната служба.

Пожарът се разгоря в четвъртък и обхвана територия с площ 13 хектара, съобщи БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: