Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 21:40 754 1

В Босна и Херцеговина започна годишно учение на силите ЮФОР

  • босна и херцеговина-
  • годишно учение -
  • силите юфор

Годишното учение на силите ЮФОР (EUFOR) "Бързо реагиране 22“ се провежда от 17 октомври до 22 ноември

В Босна и Херцеговина започна годишно учение на силите ЮФОР - 1
Снимка: Туитър

Годишното учение на силите ЮФОР (EUFOR) "Бързо реагиране 22“ се провежда от 17 октомври до 22 ноември, съобщи агенция Хина. По време на учението членове на ЮФОР от 20 държави ще се съберат, за да демонстрират способността и решимостта на силите да допринесат за сигурна и стабилна среда за гражданите на Босна и Херцеговина.

ЮФОР временно ще увеличи присъствието си чрез увеличаване на броя на войниците, засилване на патрулите и провеждане на тактически учения в избрани градски и селски места, заявиха от EUFOR.

Силите ЮФОР ще си сътрудничат тясно с въоръжените сили на Босна и Херцеговина, местните общности и правоприлагащите органи, които ще предоставят административна и логистична подкрепа.

Както и в предишни учения, учението "EUFOR Rapid Response 22" още веднъж показва ангажираността на Европейския съюз към европейското бъдеще на Босна и Херцеговина и всички нейни граждани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОСН и Херцеговн

    3 0 Отговор
    Това Босна и Херцеговина държави в коя джунгла са?