Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 11:30 832 7

Лукашенко поясни на беларусите значението на свободата и независимостта

  • белорус-
  • александър лукашенко

Президентът на Беларус Лукашенко обясни, че свободата и независимостта означават възможности

Лукашенко поясни на беларусите значението на свободата и независимостта - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на Беларус Александър Лукашенко обясни на гражданите, че свободата и независимостта означават възможности. Това той заяви на среща в Гомел, информира БелТА.

„Ако някой разбира тази свобода и независимост (това не лично касае вас, а целия наш народ), че ще си „правя каквото си искам, щяло и нещяло...“ – искам да работя, искам да не работя – това не свобода и независимост, и такива прищявки няма и няма да има в нито една държава. Свободата и независимостта са възможности“, каза беларуският лидер.

Той подчерта, че сега в републиката "времената са много сериозни". Освен това, според Лукашенко, той не иска беларуските „деца да държат пушки“ и да отиват да защитават страната си. В тази връзка президентът призова да се работи усърдно и добросъвестно и за максимален резултат, и "стискайки зъби".

По-рано ръководителят на Беларус каза, че е вбесен от липсата на дисциплина и ред, както и от наличието на разпуснатост по всякакви въпроси. Лукашенко каза, че не е привърженик на строгите ограничения, като посочи, че основното е да се свърши работата. В противен случай републиката ще "пожъне беди", добави президентът.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    7 5 Отговор
    Тоя ще е следващия след путлер на примата.само дето него ще си го обесят беларусите.диктаторите в един момент съвсем изплескват и почват да говорят глупости за всичко и да го правят непрекъснато.тоя е пример за това.навремето Фидел Кастро по цял ден занимаваше кубинския народ с шизофренията си сега този го замества.
  • 2 Ха ха ха

    6 2 Отговор
    Да не потъне скоро и Минск....
  • 3 лукашенко

    6 2 Отговор
    е хитър и прост едновременно. Да видим дали не е глупав.
  • 4 НЯКОЙ

    5 2 Отговор
    ВЪРХОВНА НАГЛОСТ е един диктатор и тиранин да обяснява що е то СВОБОДА ! Беларусите заспали ли са ???
  • 5 хахахахаха

    3 2 Отговор
    хаахахахах свобода е да излезеш на мирна студентска стачка и да не те арестуват и да не те бият хахахаа Лукчоооооооо
  • 6 ТаУмВзе

    4 2 Отговор
    Важното е гнус 200 да върви с вагони към калната мацква и всичко ке е точно
  • 7 Фори

    2 2 Отговор
    И този се прави на улав само за да спаси власта си и да не разсърди путин.
Новини по държави: