Last news in Fakti

13 Декември, 2022 14:30 871 2

Камбоджанският премиер Хун Сен ще участва в дарителска конференция за Украйна в Париж

  • камбоджа-
  • камбоджанският премиер-
  • хун сен-
  • конференция -
  • украйна -
  • париж

Камбоджанският министър-председател Хун Сен пристигна днес на официално посещение във Франция

Камбоджанският премиер Хун Сен ще участва в дарителска конференция за Украйна в Париж  - 1
Снимка: АКП

Камбоджанският министър-председател Хун Сен пристигна днес на официално посещение във Франция, предаде АКП. По-рано той се срещна със своите сънародници, които живеят в европейския град Брюксел, Белгия, предаде АКП.

По време на работното си посещение във Франция Хун Сен ще участва в дарителската конференция "Да подкрепим украинския народ", ще се срещне с членове на асоциацията на френските работодатели МЕДЕФ (MEDEF) и ще участва в работна вечеря, организирана от френския президент.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП на Бунището

    3 1 Отговор
    Годината е 1975 та...Комунистическите режими са във Апогея си,а в Камбоджа властта е взета от Червените кхмери начело с ПолПот.Като краен резултат от унищожаването на частната собственост там е изселването на камбоджанци от градовете ,живеейки на полето в колиби...Обезлюдени са цели градове,а два милиона Камбоджанци са убити - една четвърт от населението...На Путин,тръгнал по пътеките на ПолПот ще му е трудно да постигне тези резултати,но края му ще е същия!!!!
  • 2 Ветеран от Протеста

    0 0 Отговор
    Премиерът Хун Сен, който до 1977 година е бил командир при червените кхмери, упорито блокира всякакви усилия за изясняване на миналото. Той категорично отхвърля намеренията на Трибунала за червените кхмери да разследват още функционери на режима на Пол Пот. ..Що прилича това на ситуацията във всички Пост комунистически държави,където няма закон за Лустрация на престъпните Комунистически партии и комунистически Функционери????