20 Януари, 2023 21:44 1 482 1

Тежка обстановка в Сърбия заради наводненията, двама души са в неизвестност

  • сърбия-
  • наводнения-
  • неизвестност-
  • обстановка-
  • дъждове

Десетки домове са наводнени

Тежка обстановка в Сърбия заради наводненията, двама души са в неизвестност - 1
Източник: БГНЕС

Тежка обстановка в съседна Сърбия, заради проливни дъждове и преливане на реки. Двама души са в неизвестност в района на Нови пазар, а десетки домове са наводнени от придошлите води на преминаващата през града река Рашка.

На записи от камери за видеонаблюдение се вижда, как мъж пада в реката, докато се опитва да спаси друг мъж, отнесен от течението. Пътища са блокирани от паднали свлачища. Засегнати от наводнения са също и северните и западните части на Косово. Наводнения има и в северната и южната част на Албания, пише Нова ТВ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    3 4 Отговор
    Вучич онзи ден каза,че Крим не бил руски и веднага получи наводнение хаха.Хората там са си гласували.Как така от вън ще им определят?Утре могат да кажат,че е нигерийски.Каквото искат хората това е.Глас народен-глас божий.
Новини по държави: