Last news in Fakti

31 Януари, 2023 03:17 765 7

Германия дава 200 милиона евро на Бразилия за опазването на Амазония

  • германия-
  • бразилия-
  • амазония

Около 31 милиона евро от тази сума ще бъдат предназначени за горския фонд, за насърчаване на опазването на горите и трайното им използване

Германия дава 200 милиона евро на Бразилия за опазването на Амазония - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Германия ще предостави около 200 милиона евро на Бразилия за опазването на тропическите гори на Амазония, предаде ДПА, цитирана от БТА, като се позова на съобщение на германското министерство на икономическото сътрудничество и развитие.

Около 31 милиона евро от тази сума ще бъдат предназначени за горския фонд, за насърчаване на опазването на горите и трайното им използване, а 93 милиона евро - за финансиране на проекти за залесяване.

Други 35 милиона евро, които бяха замразени през мандата на бившия бразилски президент Жаир Болсонаро, са предназначени за предотвратяване на обезлесяването, особено в районите, където живее коренното население на Бразилия, отбелязва ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    5 1 Отговор
    С тази корупция в Бразил ще идат в нечие чекмедже.

    Коментиран от #5

  • 2 УЛОВКИ С ПРАЗНИ НАПЕЧАТАНИ ХАРТИЙКИ!!

    4 1 Отговор
    КАК ТАКА "ДАВА" ???????ОТ КЪДЕ ГИ ВЗЕМА ,ЧЕ ЕЙ ТАКА ГИ ДАВА ??????ОТ ПЕЧАТНИЦАТА НА ПРАЗНИ ХАРТИЙКИ РАЗБИРА СЕ ,ЩЕДРО СЕ ДАВАТ МИЛИОНИ И МИЛЯРДИ ,НЕ ЕЙ ТАКА ЗА ЧЕРНИТЕ ИМ ОЧИ,РАЗБИРА СЕ !!!ПОДКУП ЗА УПРАВЛЯВАЩТЕ / ЗНАЕ СЕ КАК ДА СТАНЕ/ И СТАВАТ НАШИ МОМЧЕТА !! ЕТО ТАКАВА Е СЪВРЕМЕННАТА КОЛОНИЗАЧЦИЯ , НА СЪС СИЛА А ХИТРО С НАПЕЧАТАНИТЕ ХАРТИЙКИ.
    ДА СИ ИМАШ ПЕЧАТНИЦА И СВЕТА Е ТВОЙ!!!
  • 3 А за опазването

    2 0 Отговор
    На зелен задник колко дава
  • 4 Уса

    3 0 Отговор
    Понеже Бразилия им отказа и се опитват да играят по играта на своите господари,но много стиснати.САЩ дадоха на зеленияненормалник 100 милиарда без резултат,защото парите не правят борбата
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ахааа

    1 0 Отговор
    това беше подкуп, но браздилия му показа средния за боеприпаси и пр.
  • 7 русофил

    0 0 Отговор
    А бе какво стана,нали немците тази зима щяха да умират от студ и глад заради липса руския газ 😂😂😂😂😂 Германия е двигателят на цяла Европа,никой не може я бутне,камо ли да я събори.
Новини по държави: