Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 04:55 2 022 9

Карима ел Махруг от "Рубигейт" представи в Милано автобиографична книга

  • карима ел махруг-
  • берлускони-
  • италия-
  • книга-
  • рубигейт

Заради скандала бившият премиер на Италия Силвио Берлускони бе обвинен по две дела

Карима ел Махруг от "Рубигейт" представи в Милано автобиографична книга - 1
Снимка:vesti.bg

Карима ел Махруг, жената, която бе в центъра на скандала "Рубигейт", заради който бившият премиер на Италия Силвио Берлускони бе обвинен по две дела, представи в Милано автобиографичната си книга, предаде АНСА, цитирана от БТА.

Творбата се нарича "Карима". В нея младата жена, която е от марокански произход, разказва какво е преживяла през годините и твърди, че съжалява, че изобщо е стъпила в дома на Берлускони. Там тя е гостувала на партита, станали известни като "бунга бунга". Карима казва, че не е проститутка, както я обрисуват медиите и че не е получавала милиони от Берлускони, както също се твърди.

Тя споделя, че всичко, свързано с нея, е било манипулирано от медиите и допълва, че е горда от пътя, който е извървяла. Карима споделя, че последните 13 години за нея са били трудни и обрисува като изтощителни проблемите, които е имала с италианското правосъдие. В книгата тя споделя и как е станала жертва на посегателство от страна на неин роднина.

Карима ел Махруг, известна и с псевдонима Руби, стана известна с това, че заради нея Берлускони бе обвинен в секс с непълнолетна срещу заплащане и в злоупотреба със служебно положение. Скандалът стана известен като "Рубигейт". Прокурори казваха, че Берлукони е имал отношения с Карима, когато тя е била на 17 години, но неговата защита твърдеше, че той не е знаел, че тя е непълнолетна, а Карима отричаше да е имала сексуални отношения с него и казваше, че той ѝ помагал финансово, защото тя била в затруднено материално положение. Освен това Берлускони бе обвинен, че е издействал освобождаването от ареста на Карима, задържана заради кражба, като милиардерът изтъкнал тогава, че тя е роднина на египетския президент Хосни Мубарак, което също не е било вярно. Берлускони твърдеше, че е бил заблуден относно произхода на Карима. А в книгата си тя уверява, че няма никакви известни роднини.

По това дело Берлускони бе оневинен. Последва втори процес, така наречения "Руби Две", в който бяха съдени приближени на Берлускони, замесени в скандала "Рубигейт". Накрая имаше и трето дело "Руби Три", по което и Берлускони, и Карима бяха обвинени в корупция с цел лъжесвидетелстване, но и двамата бяха оневинени заедно с още 27 млади жени. Берлускони бе набеден, че е плащал на младите жени, за да излъжат по предходните дела от сагата "Рубигейт", а Карима и останалите жени бяха обвинявани, че са приели пари, за да го направят. Прокуратурата каза, че ще обжалва решението за оневиняване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе,да..

    12 0 Отговор
    "Много съжалявала"..Ама га яде кифтетата.а,как беше тогава?

    Коментиран от #9

  • 2 Хихихи..

    8 0 Отговор
    Ама тоя Силвио голям пръч,направо планински козел!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Др.Путин

    7 0 Отговор
    Също е присъствал на бунга-бунга?

    Коментиран от #7

  • 6 Разумен

    5 5 Отговор
    Глупак! Разбира се че ще го съдят до дупка! Що не си наляга парцалите ами се е заял с глобалистите! Що не си гледа живота а тръгнал Италия и Света да оправя. Колко години му остават още? Ако се кротне и влезе в "правия път", не само ще спрат с перманентното му съдене, без значение дали има вина или не, ами Нобелови награди, Оскари, Пулицъри и какво ли не, ще му дадат. Същия твърдоглавец като Тръмп и разни такива.
    Иначе за мацката - добра реклама за книжлето и!
  • 7 Разумен

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Др.Путин":

    И за Путин се отнася същото кавото писах! Ако клекне на глобанистите. Ще му дадат не само каквото вече писах, но и ще му подарят острова на Епстейн и Лолита Експрес, заедно с доставките. И САЩ ще му осигурят морски пехотинци да охраняват бунга-бунга от папарците. Ама пусти инат!
  • 8 Истината съм аз

    3 0 Отговор
    Тя не била прост...
    Ка ...
    Само че ако не е била е нямало да бъде там ...
    Закъсала и алчни за пари публикува като оня английски скъсаняк книжле.
  • 9 Мен да питаш

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да бе,да..":

    "Ама га яде кифтетата.а,как беше тогава?"

    Мен да питаш кебапчетата е яла. Или наденичките.
Новини по държави: