Last news in Fakti

9 Септември, 2013 13:58 2 057 0

Лидерът на Северна Корея се сдоби с наследница

  • северна корея-
  • кндр-
  • ким чен ун-
  • денис родман

Денис Родман оповести на света за съществуването на детето

Лидерът на Северна Корея се сдоби с наследница - 1
Снимка ЕПА/БГНЕС

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун се сдоби с дъщеря, което до някаква степен гарантира бъдещето на династията, която управлява комунистическата страна вече 3 поколения, пише „Индипендънт“.

Появата на бебето бе оповестена на света по доста необичаен начин.  Американската баскетболна легенда Денис Родман, който бе на посещение в КНДР миналата седмица се изпусна пред репортери  след завръщането си от Азия. Той някак небрежно подметна, че  е държал в ръце бебето Джу-е, очевидно без да знае, че  комунистическата държава никога не е дала потвърждение за раждането на детето.

"Държах бебето Джу-е и си говорих с г-жа И Сол Джу. Ким е добър баща и има красиво семейство", посочи Родман пред британското издание „Гардиан“. Това е второто посещение в КНДР на звездата от НБА, който описва Ким като негов "приятел за цял живот".

Съпругата на комунистическия лидер - И Сол Джу изглеждаше бременна на снимки, разпространени миналата година от севернокорейската национална информационна агенция, въпреки че властите в страната така и не потвърдиха бременността й, припомня Ройтерс.

След това тя изчезна от общественото пространство за много дълго време и се върна през октомври миналата година. Това бе предпоставка за много слухове и спекулации от страна на международните медии, които можеха само да гадаят какво се е случило със съпругата на севернокорейският диктатор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: