Last news in Fakti

16 Март, 2023 16:20 517 0

Пощенските пратки до Гърция ще се доставят с голямо закъснение

  • гърция-
  • стачка-
  • български пощи

Обработката и доставката на пратки в Гърция ще се извършват със закъснение днес заради обявената за 16 март 24-часова стачка в страната

Пощенските пратки до Гърция ще се доставят с голямо закъснение - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Обработката и доставката на пратки в Гърция ще се извършват със закъснение днес заради обявената за 16 март 24-часова стачка в страната. Това съобщават от "Български пощи", позовавайки се на пощенския оператор в Гърция.

24-часова стачка е обявена в Гърция, тя е свикана от най-големите гръцки синдикати в частния и държавния сектор.

Стачката се очаква да блокира градския транспорт и обществените услуги и да затвори държавните училища. Всички полети спират между 00:01 ч. и полунощ местно време на 16 март и ще са позволени само аварийни полети и полети за търсене и спасяване.

Това е поредният протест след челния сблъсък на пътнически влак с повече от 350 пътници с товарен влак в долината Темпе, Централна Гърция.

Източник: News.bg


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: