1 Април, 2023 12:45 965 6

Добри новини за Папа Франциск

  • папа франциск-
  • болница-
  • изписване

Изписан е от болница

Добри новини за Папа Франциск - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Папа Франциск беше изписан от римската болница Джемели след тридневна хоспитализация заради вирусен бронхит. „Папа Франциск беше изписан от болницата "Агостино Джемали". Преди да напусне лечебното заведение, той поздрави ръководството и целия медицински екип и медицински персонал, които бяха с него тези дни", посочват от пресслужбата на Светия престол.

След като излезе от болницата, той разговаря с журналисти и някои вярващи. Франциск призна, че се е почувствал зле в сряда след колективната аудиенция, но вече се е върнал към нормалното си състояние. Изявлението на папата беше излъчено на живо по Rai News 24.

86-годишният Франциск беше откаран по спешност в болницата на 29 март за това, което първоначално беше съобщено като "рутинен преглед". По-късно обаче се оказа, че заради затрудненото дишане на понтифика има съмнение за сърдечни проблеми. Извършените анализи и изследвания не разкриват сериозни заболявания. Лекарите са го лекували с антибиотици, уточниха от пресслужбата.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Дионисий

    14 2 Отговор
    С благословията на папата се извършва геноцид над православието в Украйна.Господ бави но не забравя.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Боруна Лом

    6 1 Отговор
    НИЕ СТАНАХМЕ ПО ГОЛЕМИ КАТОЛИЦИ И ОТ ПАПАТА! ИЗЧЕЗВАМЕ СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА!
  • 3 значи

    9 0 Отговор
    лоши новини за света
  • 4 Само питам

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    А Гундяев добре ли е?
  • 5 Само питам

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Отец Дионисий":

    За какъв геноцид над православието лъжеш самозвани отче? Божията заповед "Не лъжи" нищо ли не означава за теб? През 2021 г. 82% от украинците се определят като християни; от които 72,7% са се обявили като православни , 8,8% католици от гръцкия обред , 2,3% протестанти и 0,9% католици от латински обред . 2,3% други християни . Юдаизмът , ислямът и индуизмът са били религиите на по 0,2% от населението.
  • 6 Боби

    3 0 Отговор
    Лоши за нас след изборите!