Last news in Fakti

8 Април, 2023 19:10 1 065 4

Турските власти заловиха двама членове на ФЕТО при опит да влязат нелегално от Гърция

  • турция-
  • членове на фето-
  • гърция

Според турските власти ФЕТО стои зад опита за преврат на 15 юли 2016 г., при който загинаха 251 души и бяха ранени 2734

Турските власти заловиха двама членове на ФЕТО при опит да влязат нелегално от Гърция - 1
Снимка: Shutterstock

Турските сили за сигурност са арестували двама души при опит да влязат нелегално в Турция от Гърция, съобщи днес Анадолската агенция. Разследването е потвърдило, че двамата задържани са членове на терористичната организация ФЕТО, посочва агенцията.

Според турските власти ФЕТО стои зад опита за преврат на 15 юли 2016 г., при който загинаха 251 души и бяха ранени 2734.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха, ха, ха

    4 9 Отговор
    Като наближат избори и всички управляващи започват да ловят шпиони, терористи, престъпници и каквото им падне, стига да е от опозицията.

    Коментиран от #2

  • 2 Българските турци

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ха, ха, ха":

    Кандидатът на опозицията е марионетка монтирана начело на партията основана от Кемал Ататюрк чрез една видео касета с отвратителен порно монтаж подготвен и лансиран от елементите на организацията на Фетулах Гулен през 2011 година . В предишния сценарий с Пуча скалъпен от Гюлен в комбинация с ЦРУ и натовското гюленистко гладио проникнало в Турската армия и органите на турското МВР през юли 2016 същият се яви на предварително обявената среща на Истанбулското летище при танковете на Гюлен, където по запланувания сценарий щеше да се качи върху танка по подобие на Борис Элцин за да обяви края на Ердоган и победата на Западната "Демокрация" в Турция и да застане начело на "новото революционно правителство"!
    Но не се получи така...Някои фалшиви имами бяха тръгнали да обезглавят един дълъг човек...но други ги сгащиха и ги подредиха в колона по един по долни гащи и боси по асфалта на горещият и кървав 16 юли !!!... Това беше краят на най кръвополитния рунд от мача Байдън (фето) - Ердоган ! Някои все още твърдят че Путин е спасил Ердоган от скроената клопка, като го е предупредил навреме !?...Не знам ... не звучи реално...но в днешни дни при подобни "акции" всичко е въможно !!!
  • 3 Българските турци

    12 0 Отговор
    Този безкраен шантав политически "боксов" мач продължава !...Днес в поредния му рунд се разиграва нова различна версия на Американската доктрина за сваляне на Ердоган и за връщането на изпуснатия контрол над глутницата от сиви османски вълци ! Пак на предна линия е същата марионетка , чийто електорат арогантно твърдят че биха избрали дори и "тоалетни чехли" стига да могат да свалят Ердоган ! А този Ердоган от 1994 година откакто излезе на политическата арена , няма избор който да не е спечелил или нещо да не е изпълнил за което е дал обещание !...Ще успеят ли да свалят Ердоган и да монтират това чучело на Пинокио на най висшата позиция на йерархията в Турция ще разберем в края на деня на 14 май 2023 г !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Калпазанин

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българските турци":

    И преди съм го писал, само идиот би гласувал за този палячо
Новини по държави: