15 Септември, 2023 11:33 2 536 35

Мелони: Миграцията не е решението на демографската криза на Европа

  • италия-
  • мелони-
  • демографска криза-
  • европа-
  • мигранти

Това бе казано по време на среща на върха за демография в Будапеща, организирана от унгарския премиер Виктор Орбан

Мелони: Миграцията не е решението на демографската криза на Европа - 1
Източник: БГНЕС

Италианският премиер Джорджия Мелони заяви, че миграцията не е решението на демографската криза на Европа и подчерта важността на решенията на европейските граждани за справяне с кризата в европейската социална система. Това бе казано по време на среща на върха за демография в Будапеща, организирана от унгарския премиер Виктор Орбан.

Мелони сподели, че въпреки частичната полза от легалната миграция за икономиките, тя не може да реши демографските проблеми на континента. Тя подчерта важността на усилията за укрепване на традиционните структури на семейството и борбата срещу намаляващата раждаемост.

Орбан, от своя страна, подчерта важността на консервативните правителства в Европа и настоя, че Италия и Унгария водят начинание за изместване на политиката на ЕС надясно.

Въпреки усилията на правителството на Мелони, миграционните потоци продължават да нарастват в Италия. Тази година са пристигнали около 126 000 мигранти, в сравнение с 66 000 през същия период на предходната година.

Двамата лидери подчертават необходимостта от съвместни действия в ЕС по отношение на миграцията, включително подкрепа за страните на произход и транзит на мигрантите, борба с контрабандистите на хора и репатриране на тези, които нямат право да останат, цитира "Фокус".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късноо..

    58 1 Отговор
    Не можеш да спасиш едно бездетно общество като си инсталираш "Десет малки африканчета" от Агата Кристи във всяко семейство.Впрочем,какво точно се наричаше "семейство",нещо от миналият век май беше?
  • 2 Абсолютно

    42 0 Отговор
    е права !
  • 3 българина

    46 4 Отговор
    първо ДОБРОЕ УТРО! второ не важно какво говориш, а какво правиш, трето всичко ще си дойде на мястото след ерата на ЕС, еврейския съюз насочен срещу белия образован двуполов човек, християнин....
  • 4 Решението е

    44 1 Отговор
    да се направят добре охранявани граници, както по времето на соца, много здрава и хубава ограда, да не може да се минава през тях, а само на предвидените гранични преходи.
    Другото е, да се отправят обратно всички, които според законите на страните са нелегално в Европа. Бежанци от война са само тези, в чиито страни наистина в момента има война. Мине ли войната, тези хора по закона си отиват пак в техните страни. Европа не е Вавилон, за да се приемат всички, на които им е хрумнало да дойдат и да живеят тука. Това е незаконно, не става така, против волята на коренното население на тези страни. Европейците не го приемат.
    Примерно, войната в Украйна и Русия. И хората на двете страни във войната могат законно да дойдат в Европа, като бежанци от война! Дали си руснак или украинец, в тези две страни вече е опасно да живееш. Не трябва да се прави разлика, руснаците не са виновни, за тяхната власт. Вече на всеки е известно, че власта в нито една страна по света не се съобразява с хората и правят, каквото си искат! Защо обикновенният човек да е виновен за действия и решения на президента?

    Коментиран от #9

  • 5 Артилерист

    40 2 Отговор
    Мелони говори за подкрепа на традиционното семейство, като един от изходите от демографската криза и е много чудно, че американските джендъри още не са й поискали оставката!?

    Коментиран от #11, #21

  • 6 Ама

    36 0 Отговор
    разбира се ! Каква демографска криза ще оправят прииждащите без професии , без чужди езици и с по десетина деца ? Къде населението в Европа намалява , ами и те да му легнат на плещите !
  • 7 100 млн жени по 5-6 деца

    24 0 Отговор
    И Европа става 1 млрд човека за няколко години
  • 8 Може

    17 1 Отговор
    Добро Утро !
    Как спа ?!!
  • 9 Ако милиардите, които

    32 0 Отговор

    До коментар #4 от "Решението е":

    Германия и съюза харчат постоянно за мигрантите се дадат на нашите жени и семейства, ще имаме много деца и ще се оправи веднага отрицателната демография на Европа! Представете си, държавите дават на млада майка веднага жилище- безплатно, ако е с партньор, мъж то апартамента съответно е по-голям, на месец на жената и детето се дават най-малко 1500 евро доход, докато детето не стане на 12-15 години. След тази възраст майката вече може нещо да работи. Детските обаче се дават до пълнолетие на детето. Примерно 600 евро месечно. Ако детето е гледано от баща или някой друг роднина на детето, то съответно тези доходи се дават на него/нея!
    Сега как е? От неевропейски страни идват многочленни семейства, някой даже с по-две, три съпруги (против нашите закони в Европа) и деца 10-15 на такова "семейство"!. Страните харчат огромни пари да ги интегрират всичките и за издръжката им. Харчат се милиарди и от тези хора никога няма да станат европейци. Безполезно е, парите отиват на вятъра. Иска се нормална политика, ЗА Европа и европейците!

    Коментиран от #15, #28

  • 10 бягай бе

    6 12 Отговор
    презряла диня-тиквена....И кокошките не ги кълват....
  • 11 Соваж бейби

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Артилерист":

    Ще я принудят затова я заливат с мигранти народа да я махне и да и загуби доверие.Надявам се да удържи фронта и скоро подкрепа от читави президенти комшии.За това е този скеч ,хората да я изгонят кризата с мигрантите ,тази сутрин Марион Марешал я излъчиха от там и прояви смелост както леля си Марин да каже че Италианското правителство е изоставено от Европейския съюз и от Франция
    Италия е жертва на хлабава политика...
  • 12 Бай Лисан

    15 0 Отговор
    Алоууу, дините...
    внесете си косовари, те ще ви оправят демографската криза.
  • 13 те са гости

    23 0 Отговор
    поканени от швайне-Меркел,а новите са от фонаЛайнаркова....
  • 14 Мефистофел

    23 1 Отговор
    Естествено, че ще има демографска криза в Европа. Половината население не знае от кой пол е. От сеемнайсти или от трийсе и втори.
  • 15 факуса

    18 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ако милиардите, които":

    имаше случай на африканец с две жени и 12 деца,и тъй като е забранено в германия двуженство им дават две къщи в различни градове,а на мъжа издрйжка за семействата 36000евро на месец,и няма да работи щот трябвало да ходи да си гледа и двете смейства

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Даа!

    17 1 Отговор
    И ти,като всички европолитици, едно говореше преди изборите - сега го усукваш.Всички сте в ръцете на акушерката,която от своя страна е в ръцете на кристалинка и онези- зад океана.Както винаги 540 милиона си внушават,че като ви изберат,ще се промени живота им.Локуми,ластици за национализъм,Вива Италия,докато седна в креслото.Хванаха ви в клещите през дълговата спирала.Почти трилион евро! Нямат изплащане.И Тутурутка ще правите,ако ви скръцнат със зъби банкерчеъата.
  • 17 Ха ха

    16 0 Отговор

    До коментар #15 от "факуса":

    Лично познавам сина на един мароканец,който има жени официално във Франция,Испания ,Италия,но четвъртата е още в Мароко,защото е млада.Моя познат е син на най- дъртата,която е в Италия.Живее тука в социален център,защото не се разбирал с втората си майка.А баща му само пуши по кафетата и обикаля жените си.Фрашкан е с пари.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Соваж бейби

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "факуса":

    При вас явно са по глупави.Тука ги цвъкат извънбрачни един мъж има 1 жена по документ и живее с нея ,обаче в съседното гето /поне две гета в един град/има още две или три любовници на които е направил деца всеки ден от седмицата спи в различен апартамент не му трябва да пътува до друг град и да прави пътни разходи.Другият случай идва с една ражда 3,4 деца когато и свърши биол.възпроизводство идва друга по млада и се започва още едно,три ,пет дори живеят заедно в разбирателство без ревност това не шокора повече когато разбрах и за такива случаи
  • 20 Чекмедже бабаит

    9 0 Отговор
    миграцията е решението за разпадане на всички държави във европа и премахването на всички човешки права на коренното население
  • 21 гост

    5 8 Отговор

    До коментар #5 от "Артилерист":

    Да накараш съвременна жена да роди 3-4 деца значи да я вържеш 10-15 години да си стои в къщи !! Това няма да го приеме никоя европейска жена , дори българска , ако ще да и плащат средна заплата за съответната държава плюс детски добавки !! Такива жени има вече само в джамахириите и то насилствено !! ВСИЧКИ развити икономики стигат до тоя проблем и няма решение , освен изкуствени " фабрики" за бебета !! Другото е емиграция , преживейте го !! По скоро въпроса е как се приемат тези мигранти и на какво се обучават ! Ако сте много отворени , що не вземете вие да раждате по 5-6 пъти вместо жените , вече е напълно възможно от медицината !!

    Коментиран от #23

  • 22 рашко

    6 0 Отговор
    в карето между хрестао ботев, сливница, мария луиза и цар симеон има 11 бъднарници със светещи национални знамена работят до 2 часа през нощта цял де лющят семки цъкат по телефоните и нищо не работят
  • 23 По принцип

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    светът се пренаселва за съжаление в най-бедните региони - Африка, Азия, Ю. и Ц. Америка. Мерките за намаляване на населението за цметка на това са ефективни точно в развитите държави където този проблем просто не съществува. Затова емиграцията трябва да се пресече с оръжие, депортация и законите на Дарвин ще свършат останалото.

    Коментиран от #26

  • 24 Сс3мпа

    8 0 Отговор
    Вместо да стимулирате войната, стимулирайте семействата с пари и жилища.

    Коментиран от #25

  • 25 Стимулирането

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Сс3мпа":

    обикновенно се използва от маргинализираната част от населението и трябва да е по признак местно население, ниво на образование и да е само данъчно облекчение, а не пари на ръка.
  • 26 гост

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "По принцип":

    Мерки за намаляване на населението в развитите страни НЯМА И НЯМА ДА ИМА !! Отдавна !! Дори в Китай ги отмениха и дават помощи за повече деца и файда йок !! В бедните страни има голяма раждаемост не защото няма мерки , а защото жените масово са безработни и неграмотни , а в мюсулманските страни и насилствено ограничени да си стоят в къщи и да служат за разплод !! НИКОЯ жена вкусила от образование , работа и финансова независимост от мъж няма да си седи по 10-15 години в къщи да гледа деца !! В Германия имаше още преди 10-12 години официално изследване , турски момичета , родени в Турция и след това преселили се в Германия със семействата си и братовчетките им , останали в Турция !!! Тези завършили средно образование в Германия раждат между 2-3 ПЪТИ по-малко от роднините си в Турция , а тези завършили висше , раждат 2 пъти по-малко от ГЕРМАНКИТЕ !!!! Това е положението , както казах като искаш , раждай ти , не чети морал на жените !!
  • 27 Ха ха ха ха

    8 1 Отговор
    Има само един изход за предотвратяване на емигрантската катастрофа. ВСИЧКИ СЕ НАТОВАРВАТ НА ВСЯКАКЪВ ТРАНСПОРТ И ВРЪЩАНЕ, КОЙ ОТ КЪДЕ Е ДОШЪЛ. Като преди това се провери кой и как ги е намамил насам, въпреки че никак не е трудно да се досети човек. Преди това трябва да работят по 1 година в затворнически комплекси непривлекателна работа, за да си заплатят връщането и да има някаква полза от тях. И без това са престъпници, щом по такъв начин преминават границата.
    Толерантността в зверилника е равна на самоубийство.
    Н. Хайтов
  • 28 Не е това целта

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ако милиардите, които":

    Защото джендарясват и развращават младите и децата. Правят ги мързеливци и консуматори. И това не е случайно. Започва още през 60-те години на миналия век, с хипитата и така крачка по крачка до наши дни. Води се война срещу бялата раса.

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Да дааа

    6 0 Отговор
    Умишлено натъпкахте ЕС с мигранити но сметките ви излязоха криви защото се оказа че са неграмотни лентяи с първични инстинкти който са скарани с работата но стават за осеменаване и след двадесет години ще берете плодовете от поканата на мама Меркел.
  • 31 Хайл 14/88

    4 0 Отговор
    Меркел нали ги канеше с добре дошли,нали им обещаваше да ядът,пият и авът без пари,даже помощи им даде.меркел,урсулата и макрон трябва да висят по стълбовете
  • 32 Хайл 14/88

    1 0 Отговор
    Европа за европейците,африка за негрите,азия за азиатците всеки да си стои където му е мястото.остана да се появи и русокос негър с дръпнати очи и индиянски черти на лицето
  • 33 Ццц

    1 0 Отговор
    Цяла Европа краварите инсталираха разни парапетки и наркоманки да управляват държавите пълна смрад от боклуци
  • 34 Квадратен кууур!

    1 0 Отговор
    Джорджия, вие сте виновни - вкарахте в Европа турци, размножихте циганите, а сега това не било решение за справяне с демографската криза!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: