Last news in Fakti

28 Януари, 2014 18:53 2 194 0

Четирима загинаха след срутване на мост в Рио де Жанейро

  • четирима-
  • загинаха-
  • срутване-
  • мост-
  • рио де жанейро

Катастрофирал камион предизвиква инцидента

Четирима загинаха след срутване на мост в Рио де Жанейро - 1
Снимки: БТА

Четирима души загинаха, след срутването на пешеходен мост в Рио де Жанейро, съобщава Би Би Си.

Инцидентът се случи на натоварения път в Северно Рио, известен  като Линя Амарела. Срутването е причинено от катастрофирал камион, врязал се в  моста.  Съоръжението се срути върху минаващите по пътя превозни средства, смазвайки два автомобила. Според фирмата, грижеща се за поддръжката на моста, освен загиналите, има и четирима ранени.

Според очевидци по време на срутването, върху структурата е имало само двама пешеходци. Това е необичайно, тъй като в повечето случаи по моста минават множество деца, отиващи  на училище. За щастие в момента Бразилия се намира във ваканционен период.

Към момента движението по пътя е силно затруднено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: