Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 11:03 3 942 8

Нова диета за 90 минути стана истински хит

  • диета-
  • 90 минути-
  • нова диета-
  • хранене-
  • отслабване

Същността на този метод е изключително проста

Нова диета за 90 минути стана истински хит - 1
Снимка: shutterstock

Ако мислите, че е невъзможно да отслабнете за 90 минути, грешите. Британските диетолози успяха да изненадат целия свят, разработвайки уникална диета, наречена "90 минути".

Хранителният режим е дело на група учени от британския университет в Съри.

Същността на техния метод е изключително проста - просто трябва да отложите времето, в което се храните с 90 минути. Те уверяват, че благодарение на този метод бързо ще се сдобиете с желаната фигура.

Но най-важното е, че за да отслабнете, не е необходимо да се отказвате от любимите си храни или да броите калориите, които приемате.

Как работи този режим?

В експеримента са участвали хора от различни възрастови групи, които са били разделени на две групи, като всеки от тях е бил с различни проблеми с теглото.

Участниците от едната група са продължили да се хранят, както обикновено, докато тези от другата са били помолени да изместят времето за закуска, обяд и вечеря с точно 90 минути.

Участниците от втората група са отслабнали два пъти по-бързо и по-ефективно в сравнение с другата група.

Според учените този резултат се обяснява с намаляването на броя на храненията, особено вечер. Освен това е установено, че участниците от втората група са били със значително по-нисък апетит от тези от първата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼️

    2 0 Отговор
    Всеки "отслабва" само за пет минути ‼️ Това диета ли е ‼️
  • 2 смайли

    0 0 Отговор
    Хит минус едно
  • 3 Лост

    5 1 Отговор
    Ако се храниш три пъти на ден, какво значение, че ще изместиш с 90минути храненето. Даже може да се окаже, че вечеряш и след половин час лягаш да спиш. Което ще доведе до лош сън. Виж тези англичани, ако бяха писали, че вземаш лъжица английска сол щях да им повярвам.

    Коментиран от #4

  • 4 сила

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    дебелаците се хващат за всичко,а не осъзнават че просто трябва да плюскат по малко и да се движат повече пеша

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Лост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    Проблемът е, че стомахът се разширява и постоянно дава сигнали за глад. Свиването му става по бавно и хората се отказват бързо.
  • 6 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    В миналото дебелак ли си бил?Или някой дебелак ти е бил шута от работа.Или пък нещо с жена ти или гаджето? Може да използваш и други думи освен ,,дебелаци" и ,,плюскат".Не че не са верни, но малко етика няма да ти навреди и мнението ти би имало повече тежест.

    Коментиран от #7

  • 7 сила

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    ЗАСЕГНАТ ЛИ СИ ШИШКО,НИЩО ХАПНИ СИ КИЛЦЕ ПЪРЖОЛКИ И ЩЕ ТИ МИНЕ.....много ме изкефи,честно
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Когато си допуснал да те командва г.зът ти , спасение няма.