Last news in Fakti

12 Януари, 2023 10:39 1 074 2

Здравната комисия изслушва шефа на НЗОК

  • здравна комисия-
  • шеф-
  • здравна каса-
  • изслушване

Причината е постъпило писмо от Българския лекарски съюз с искане за прекратяване мандата на д-р Петко Салчев 

Здравната комисия изслушва шефа на НЗОК - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентарната комисия по здравеопазване ще изслуша управителя на Националната здравноосигурителна каса д-р Петко Салчев. Причината е постъпило писмо от Българския лекарски съюз с искане за прекратяване мандата на д-р Салчев, съобщават от БНР.
Специализираният съвет към министъра на здравеопазването междувременно ще обсъжда как се справят участниците в снабдяването с лекарства със задачата да осигурят липсващите у нас медикаменти от първа необходимост и кога ще има допълнителни количества от тях в аптеките.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    0 1 Отговор
    Какво да го изслушва. Източиха я тая здравна каса, докато умориха 38хил пенсионера с високи пенсии по заповед на фалиралата държава и презокеанските другари. По това време една мед сестра прибираше по 3хил лв, за да мори българите, др по 5 бона, да съчинява епикризи по цял ден.
  • 2 Др .куманов

    0 0 Отговор
    Да го махат тоя айдук