Last news in Fakti

26 Януари, 2023 12:31 1 185 0

Болница в Мездра остана без директор

  • мездра-
  • болница-
  • управител

Така  конкурсът завършва без победител

Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация на вътрешни болести в Мездра остана без директор, след като двамата кандидати за поста отпаднаха от конкурса, обявен от здравното министерство, съобщи БНР.

От обявлението на ведомството става ясно, че до третия етап от надпреварата не са стигнали нито бившият служител на Регионалната здравна инспекция във Враца д-р Емил Петков, нито общинският съветник от областния град Георги Генов, които подадоха документите си.

Само един от двамата претенденти преодолял първия кръг, в който отпаднал Генов. След втория етап изпаднал и д-р Петков, след като комисията по избора се запознала с концепцията му за развитие на лечебното заведение и приноса на кандидата в управлението.

Така конкурсът завършва без победител и най-вероятно от здравното министерство ще обявят нов за поста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА