Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 06:10 1 111 4

27 нови случая на коронавирус

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени

Няма починали заразени

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 27, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 2 229 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 1,2 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 184 души с диагноза коронавирус, от които 36 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 11, а излекуваните за последното денонощие са 9 души.

Общо от началото на пандемията са излекувани 1 292 579 души.

Активните случаи към момента са 7 985.

През последните 24 часа са поставени 11 дози от ваксините срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените дози от ваксини са 4 726 034.

Общо 38 736 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 339 300 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак щуротии

    10 0 Отговор
    Пак сте "излекували" и "разболели" хора, без те да подозират. Я дайте за разнообразие, какво става в набодените страни, как са процентите там. Тука с тия 1,2% за никъде не сме. И до кога ще ги пишете тия щуротии, докато паднат под 1%?
  • 2 Таман

    1 0 Отговор
    В несвързани новини, глобално се наблюдава огромно покачване на смъртността в критичните групи - 16 - 25 и 25 -35 години, като в някой държави, то се е покачило с до 35 процента. Сред най-засегнати са САЩ, Англия, Австарлия, Нова Зеландия..Ситуацията е толкова неприятна, че в САЩ спряха да следят за това в средата на 2023 за да не се всява паника в населението. Лекарите нямат обяснение на този феномен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.