Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 05:11 1 089 4

11 нови случая на коронавирус, няма починали заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени

Направени са 1332 теста, делът на положителните резултати е 1%

11 нови случая на коронавирус, няма починали заразени - 1
Снимка: БНР

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 11, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1332 теста, което означава, че делът на положителните резултати е около 1%.

Няма починал нито един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 178 души с диагноза коронавирус, от които 36 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са двама.

Излекувани през последното денонощие са пет души, а общо от началото на пандемията - 1 292 607.

Активните случаи към момента са 8025.

През последните 24 часа са поставени 13 ваксинни дози срещу коронавирус. Общо от началото на имунизационната кампания са поставени 4 726 102.

Общо 38 737 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 339 369 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    6 0 Отговор
    Здравето е Най Голямото и Ценно Богаство
  • 2 ........

    5 0 Отговор
    През последните 24 часа са поставени 13 са последвали примера на Лой Остин,принц Чарлз и Нахални.Браво!Един от производителите на експериментални ваксини си е направил център за съкращаване на населението.Едва ли е случайно.Самият вирус е лабораторно създаден и това е доказано.
  • 3 Копипасте

    5 0 Отговор
    КОВИД темата вече не е благодарна тема! Няма вече сто и повече от сто коментара под статия в стила на "осанна" и "разпни го", няма вече пръскане на телесни течности върху клавиатурата при писане на коментар, няма .....! Няма го и Тихия Шум! Всяко чудо за три, а по-голямото за пет! Времето на КОВИД като Торбалан за страхуване на хората свърши - да видим какъв ще е следващия Торбалан!
  • 4 Перо

    5 0 Отговор
    Мангъра излезе прав, че заразата ще обхване цялото общество и ще отмине, а до тогава имунизациите няма да помогнат. Сега статистиката отчита, че западните страни са 80% инжектирани с ваксини за Ковид, но след пандемията се е увеличила смъртността с 18%!