Last news in Fakti

8 Юли, 2014 10:50 6 556 4

Brabus ще прави най-голямата S-Klasse

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • pullman-
  • brabus

Продължават новините около новата най-луксозна версия на S-Klasse. Съвсем наскоро в интернет пространството се появи информация, че предстоящата топ версия на лимузината на Mercedes-Benz в изпълнение Pullman ще струва над един милион щатски долара.

Още нещо интересно, което стана ясно е, че въпросната Pullman лимузина ще е с дължина 6.4 метра и ще е по-дълга с един метър от стандартната S-Klasse и с цели 40 сантиметра от най-дългия Rolls-Royce Phantom.

Последната новина около най-скъпия, най-луксозен и най-дълъг седан на Mercedes-Benz гласи, че той ще се прави от тунинг ателието Brabus. Премиерата на ексклузивната лимузина се очаква да се състои през 2015 година.

По последни данни колата ще разполага с три реда седалки и ще е бронирана. Какъв двигател ще се монтира обаче, на този етап не е известно. Предположенията са, че под капака на S-Klasse Pullman ще бъде интегриран V-образен дванайсетцилиндров турбомотор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    2 2 Отговор
    Искам на Тато Пулмана
  • 2 Mercedes-Benz

    3 1 Отговор
    В чужди сайтове четох, че го поверяват на тях, защото Брабус имали опит с изработката на висококачествени интериори, а самата кола ще отива в полуготово състояние от завода.
  • 3 Кобрата

    3 0 Отговор
    Това S-класата е страшна машина, най-добрият модел на Mercedes.
  • 4 Алекс Ванков

    0 0 Отговор
    Най-технологичната кола,за този,който може да си я позволи.