11 Септември, 2011 11:57 4 619 1

Внучката на кралицата получи първия Range Rover Evoque

  • land rover-
  • range rover-
  • evoque

 

Британската марка Land Rover тържествено предаде първия екземпляр от модела Range Rover Evoque на внучката на кралица Елизабет II Зара Филипс. Мероприятието се състоя в рамките на шампионата по конен спорт Burghley Horse Trials, което беше обслужвано от 60 автомобила Evoque.
 
Зара Филипс е дъщеря на принцеса Ан и отдавна се явява нещо като официален посланник на марката Land Rover. "Израснала съм с автомобилите на Land Rover, но този е невероятен. Поласкана съм от факта, че съм първият британски гражданин, който става собственик на този нов модел", заяви пред медиите Филипс.
 
Екземплярът, който вече е собственост на Зара Филипс представлява версия с пет врати, боядисана в сив металик Stornaway Grey. Автомобилът с повишена проходимост е оборудван с 2.2-литров дизелов мотор и шестстепенна автоматична трансмисия.
 
Возилото разполага още със стъклен панорамен таван, система за помощ при паркиране, допълнителна камера за движение на заден ход и система за предупреждение за автомобил в т.нар. "мъртва зона". От компанията съобщиха, че вече имат направени 20 000 заявки за новия модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емилия Драганова

    0 0 Отговор
    DA i e 4estit noviqt avtomobil! Bezavariino 6ofirane!!!