17 Септември, 2015 01:00 2 561 3

Създаването на едно RWB Porsche

  • rwb-
  • porsche-
  • порше
Съкращението RWB значи много за феновете на тунинга по света. Зад него седи един-единствен човек - Акира Накай. През средата на 90-те години той се състезава с личното си Porsche 930, което в последствие става първият автомобил върху, който той твори наречен Stella Artois. Малко по малко тези магнетични Porsche-та добиват световна популярност. За да бъде обаче едно Porsche наистина RWB това значи то да бъде завършено и кръстено от Накай-сан, като това 964 кабриолет, наречено Miyabi. Старанието, което влага в направата на тези машини единствено може да действа, като вдъхновение. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Ядзък за убавото Порше!
  • 2 Петър

    0 0 Отговор
    Стига бе, Ангеле... Малко по-малко? Сериозно ли?
  • 3 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Който разбира от коли знае какво да кара.Кефи се човека на Поршето.Може да е дърт Порша ама кърти.И аз искам да разтрия едно 959 или 993 турбо С .......... мечтиииии.