Last news in Fakti

29 Септември, 2015 11:05 38 166 21

Изключителни коли втора ръка на цената на нов дизелов хечбек

  • mobile.bg-
  • autocredit

Най-добрата кола е новата, казал преди години Хенри Форд и създал своята автомобилна империя с помощта на евтините нови коли. Трудно е да не се съгласим с него

За база взимаме сумата от 35 хил. лв., около която можете да спазарите чисто нов и относително приличен дизелов хеч с 5 врати. В този бюджет надушихме няколко изключителни коли, достъпни на вторичния пазар в България.

Комбито: 2010 Audi A6 Allroad 3.0 TDI

9 изключителни коли втора ръка на цената на нов дизелов хеч с  AutoCredit.bg

Виж обяви за Audi A6 Allroad от 30 000 лв. в Mobile.bg и финансирай с AutoCredit.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Линкът към търсенето за Mercedes-Benz SL560 води към търсенето за BMW 116d
  • 2 Мнение

    3 3 Отговор
    Това всичко... много хубаво. Но какво става като започнат да се чупят тези коли? :) Да, едно е да си я купиш чисто нова (примерно M5-та) за 200-250 000 лв. (или колко е там) и да си я караш 3-4 години безпроблемно, друго е обаче да купиш същата на 6-7-8 години, след като някой и е взел здравето и тепърва ти започват болежките, които лесно стават 5-цифрени.
    Това е проблемът на българина (в автомобилен аспект). Вместо да си купя чисто нов дизелов голф 2.0 TDI 150 к.с. (който не бих нарекъл "анемичен" - справка нови коли на склад, сайта на VW България), как ли пък няма да си взема карано, та издухано направо BMW 5, за което тепърва ще дам парите за чисто новия голф, само за поправки, и ще се лиша от автомобила си...

    Всяко нещо с времето си! Няма нищо лошо до 30-35 да покара човек един чисто нов голф, пък после да си вземе чисто ново BMW 5, тамън когато е поулегнал малко...
  • 3 НикиД

    6 1 Отговор
    Мъдър човек е бил Хенри Форд. Почти всички от изброените автомобили втора ръка са финансов кошмар за потенциалните им собственици. Според мен е безумие да дадеш около 30 бона за кола втора ръка, дори и много запазена, при положение, че за тези пари може да се купи чисто нова , при това от сериозна марка.
  • 4 край

    5 0 Отговор
    Най добрата сделка е кола до 2г. до 30хил. км. на закъсал с лизинга собственик. -Взимаш нова кола на цена с 30-40 % надолу.
  • 5 М да

    3 3 Отговор
    Абе момчета от сайта , на глупаци ли ви приличаме?Те новите немски "автомобили" са пълни кочини , вие тука ни убеждавате да изсипем една торба пари за вторичните им боклуци!
  • 6 владо

    2 1 Отговор
    Обърнете внимание на местата, където се продават тези коли - в дъното на 98% от автосалоните в БГ е разположен паркинг за разтоварване на нова стока, пред него-тенекеджийно, пред него -бояджино, пред него -автомивка, и най отпред са предлаганите за продажба коли - УНИКАЛНИ, КАТО НОВИ, НОВ ВНОС. Само, че ако погледнете който и да е европейски сайт за автомобили ще установите, че една и съща марка кола, с един и същ двигател, една и съща година на проиводство и сходен пробег се продава за мнооооооооого различна цена - в БГ тази кола е да кажем 13000 евро, а в западния сайт най- ниската цена за същата кола е 20000. За мен това значи че 98% да не кажа и повече от колите предлагани на БГ-Пазара като нов внос са сглобени от 2 или 3 остатъка от автомобили, или са смазани от каране, или са с жесток удар или са с някакъв сериозен дефект.Нали никой не си мисли, че другаря германец е толкова тъп да продаде перфектната си кола на половин цена на хитрия българин, който да я докара в БГ, да я продаде и да спечели 1000евро.
    Аз лично бих заложил на нова кола или такава с изтекъл лизинг.Никога не бих си купил от УНИКАЛНИТЕ НОВ ВНОС коли предлагани в БГ- Чисто нови -втора употреба!чудя се как минават още номерата от 90г с първите коли нов внос на който търгашите слагаха в багажника, я патерица, я попска килимяфка, я капитанска фуражка?????? Ама явно народа скоро няма да поумнее и за търгашите ще има работа.КУПУВАЙ НАРОДЕ НОВ ВНОС на половин цена от тази в Германия.

    Коментиран от #9, #12

  • 7 ghost

    2 0 Отговор
    Естествено никой от по долу коментиралите ве обръща внимание на източника....който е платен.Граби народе...към автоджамбазките складове.Те ще ви осигурят кредит при вай изгодни условия.
  • 8 ghost

    2 2 Отговор
    Бих поправил г-н Форд, че най добра кола има при следните 3 случая:1.Когато колата е чужда разбирай служебна,2.Най добрата кола не е новата,а продадената и 3.Най добрата кола е продаденият Форд!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ASD

    3 0 Отговор
    Разликата е че който тъси дизелов хечбек обикновено няма да може да поддържа и зарежда машините горе.
    И защо М5 тярбваше да е комби :D
  • 11 не разбирам

    2 0 Отговор
    И коя сериозна марка предлага среден клас за 30000 лв????!
  • 12 qwerty

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "владо":

    правихме сметка за лично купуване и доставка на определен модел автомобил от ирландия. е колкото и да смятахме не можахме да докараме цената на автоджамбазите за НОВ ВНОС от същият модел, година и километри. просто сметката не излиза.
    за статията: кой гледа тези еко-бомби /дизелите/ вече? всички на V8-ците, които покриват и EURO7
  • 13 Десислав Попов

    2 1 Отговор
    С изключение на Сааб-а всичко е за типичния българин,който работи напр. автомонтьор,дограмаджия,строител/няма нищо лошо в тези професии/,обаче кара S-класа,Ягуар и т.н.Ама нали сме си гаврошовци и байганьовци.В Европа медия,която пусне такава статия ще бъде неразбрана.Нормалният човек на запад НИКОГА няма да си купи Ягуар,защото знае,че не може да си позволи правилната поддръжка на такава кола.А тук как е-взема китайски филтри,сменя някакво масло в кварталния гараж,взима гуми second hand,сипва домашна ракия в чистачките и е готов за зимата.
    НИКОГА НЯМА ДА СИ ПРОМЕНИМ МАНТАЛИТЕТА И ТОВА Е!
  • 14 Гост

    2 1 Отговор
    Като изключим Ленд Ровъра, естествено, че ще предпочета нова кола пред тия кенефи
  • 15 разбирач

    2 0 Отговор
    bmw 116 и 118 ги има за по 9000лв а догодина ще са още по-евтини! по принцип бмв вади мно' модели постоянно и цената им пада стремглаво, така че единичката им ще е мно' евтина скоро!
    какви 35 бона за бмв кенеф единица? пф! ще е скоро по 5-6-7 бона! а то все едно гледам голф:) bmw окрали модела на vw :) същински голф, ама със задно предаване хаха
    а колкото до джагуара, то другите им модели ги има и за по 3-4 бона, ама малко от ягуарчето има в тях:) относно сааб-а, то тря' да си тъп и луд та да си вземеш такова недоразумение! другите коли ги бива, но да ръсиш толкова мно' пари за тях няма смисъл ник'ъв:)
  • 16 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Ясно като бял ден е че Ягуар за цена 15900Е е невъзможно!
    XJ, може да се намери за 8000лв.
    А читав XJR с 363к.с. компресор може да си купите дори за 5000Е!
  • 17 Глупи

    2 0 Отговор
    АзЕ пА се чЮдЯ ка сас пестотин и толкоа лева на месец да живея, ако по вашите виждания това е живот. Карам кола на 21 години, сигурно е трошка, ама да ви кажа не от глупост, ами от безпаричие е това. А защо съм с такива доходи? Е-е, то там, такова, нали...
  • 18 зьцж

    2 0 Отговор
    Източник:autocredit.bg - това трябва да говори достатъчно за статията, така че кой се хване, хване
  • 19 Волен Сидеров

    1 0 Отговор
    избора ви го оставям на една страна-така сте решили за тези пари така да е -НО СНИМКИТЕ ЛЕЛЕ МАЛЕ ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ-не можахте ли да намерите по добри а не половинки-народа че е глупав глупав от как дойде демокрацията ,ама и джирналистите ...язък значи толкова пропилени пари за образованието ви -може и да не е де -умеете да ласкаеете тези които са на власт и футболен отбор уефски1914 най големият резил на бг-европейски вариянт-от самохвалковци и надути сини езици....
  • 20 kolata

    2 0 Отговор
    до половината балъци тука като оня дет писал за бмвтата 1ки виж годината ве къде ги има за 9000 2013година бе аз щи давам по 1000 отгоре караи ми ги всичките
  • 21 Телевизора на Елвис

    1 0 Отговор
    Извинете на Вас кой Ви каза, че като си купите чисто нова М5 и ще си я карате 3-4 години без проблеми? :-)