23 Октомври, 2015 07:15 3 340 3

Volvo представи новостите за 2016

  • volvo-
  • xc90-
  • t6

Volvo разкри няколко новости около моделите си. Нов бензинов агрегат ще замени досегашния в T6 версиите за цялата моделна гама с четири задвижващи колела. Шестакът ще отстъпи място на четирицилиндров двигател с два различни нагнетателя - турбокомпресор и механичен нагнетател. Моторът развива мощност от 306
конски сили и въртящ момент от 400 Нм и ще покрива стандарта Euro6. Досега е използван само в T6 версиите с предно задвижване.

За сега флагманът - високотехнологичният XC90 - ще продължи да се предлага в досегашната T6 версия с 320 конски сили, както и в T5 варианта с 254 коня и 350 Нм. За следваща календарна година моделите S60 и V60 ще се обогатят и с нова T2 версия. Това представлява базов агрегат с много нисък разход на
гориво и мощност от 122 конски сили и 220 Нм въртящ момент.

В технически аспект навигационната система Sensus вече ще включва информация за трафика в реално време и безплатни ъпдейти на картите. В XC90 пък ще се предлага и Apple CarPlay, което ще облагодетелства собствениците на iPhone.

Подробна техническа информация за всички модели на Волво , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    VOLVO си е VOLVO...
  • 2 Нема Бира

    0 1 Отговор
    VOLVO си е VOLVO...
  • 3 Киро

    0 0 Отговор
    Супер е! Моята нова кола!

    Браво!

    ...само за дизелов двигател не видях да пише, че бензинов двигател с 300 коня малко много ще харчи..!