Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 10:32 3 741 2

Fiat се отказа от реклама с Чарли Шийн

  • fiat-
  • чарли шийн-
  • 124 spider-
  • 500-
  • реклама-
  • house arrest

Готов за излъчване клип на 124 Spider с участието на Чарли Шийн отпада от рекламната кампания на новия роудстър след признанието на актьора, че е HIV-позитивен, съобщава The Detroit Bureau. Fiat се отказва от услугите на легендарното лошо момче на Холивуд заради опасения за имиджа на модела сред женската аудитория в Америка, която италианците смятат за основна целева клиентела.

Шийн бе рекламно лице на марката в кампанията по лансирането на дребосъка 500 на щатския пазар. Клипът "Домашен арест", в който "чичо Чарли" подгрява настроението на парти с наточената версия на "фича" Abarth, а на глезена му се вижда електронна гривна за проследяване, се превърна в истински хит и допринесе в немалка степен за успеха на крайно нетипичния за онези ширини хечбек.

Репортери, които са видели новата реклама на 124 Spider миналия месец, твърдят, че сюжетът следва сходна тематика. В клипа Шийн кара италианския роудстър, сваля прозореца и казва "Някои хора гледат автомобилно порно. Аз предпочитам да го правя".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Много добра реклама, браво!
    И фиатчето не е лошо на външен вид!
  • 2 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    И сега вместо да покажат, че Абарт е скандален автомобил за ценители бохеми те показват, че зарязват хора грижили се за имиджа им защото са болни. Не им прави чест. Явно Фиат е пълно олицетворение на хората които го правят - пунтаж.