Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 07:15 2 672 3

Lexus ще покаже хибриден LC в Женева

  • lexus-
  • lc500h-
  • хибрид-
  • женева-
  • автосалон

След, като на автосалона в Детройт в началото на годината японския производител представи новият си красив флагман - купето LC 500, на задаващия се пръв за годината голям европейски автосалон в Женева те ще разкрият и неговата хибридна версия. С означението LC 500h задвижването му още не
е разкрито, но най-вероятно ще става въпрос за 3.5 литровия V6 агрегат и електрически двигател.

Създаденият от комбинация от алуминий, CFRP и стомана автомобил е готовият за пътя прототип представен през 2012 под името LF-LC. Твърдостта на шасито му отговаря на тази на супер автомобила LFA. Тази новосъздадена платформа ще е основа и за другите настоящи модели на компанията, което ще доведе до уникално поведение на автомобилите им на пътя.

"Засилено удоволствие от шофирането, по-висока производителност и по-голяма ефективност" - това обещава производителят за задаващата се хибридна версия на този красив представител на японския концерн. В него ще бъде вкарана за пръв път Multi Stage Hybrid System, но и около нея информация
не е разкрита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 4 Отговор
    Тойота се знае че разполагат с нови технологии и не се мотаят да ги влагат в производство.По-интересното в случея е какво са дали на бмв за техните хибридни коли?
    Да живне малко немската инДжиниерна мисъл!
  • 2 жожо

    0 0 Отговор
    Карал съм немско.От както се качих на японско не си и мисля за друго.
  • 3 Трифонов

    0 0 Отговор
    Знам ги прекрасно тия... "дето са карали немско, а сега карат японско и не щат да чуят вече за друго". Карали сте... стара немска барака, издухана отвсякъде, пробутана им за колосална сума, замаскирана да хваща окото с върнат минимум на 1/2 километраж, която впоследствие, естествено, не е можела да излезе от бокса. А после, за същите пари, са си купили допотопен японски кош на три години, който в сравнение, просто не се е повреждал... Мнението на хората в България просто не е меродавно! Разберете го това! На пазар, на който 90% от колите са втора, трета, пета употреба, мнението за надеждност, е в голяма степен ирелевантно. Колите са, за да се купуват нови! Или купувайте нови коли, или ходете с метрото. Но ако ще карате бараки, няма как да ми внушите, че карате коли. Това са бараки! Немски, японски, китайски... просто няма никакво значение!