Last news in Fakti

11 Март, 2016 11:27 7 490 8

Подробности за новата Dacia Duster

  • dacia-
  • duster

Информация относно следващата генерация на румънския кросоувър изнесе в Женева лично главния дизайнер на Renault Лоурънс ван ден Акер. Той заяви, че на това автомобилно изложение марката няма гръмки премиери, но съвсем скоро ще зарадва почитателите.

През септември в Париж, Dacia ще извади обновените версии на Sandero и Logan. Моделите ще са в средата на жизнения си цикъл и рестайлинг не е необичаен. На базата на новите линии, които ще бъдат демонстрирани първо с рестайлинг вариантите Sandero и Logan, впоследствие ще се появи и новия Duster.

Кросоувърът ще впечатлява с изцяло нов салон, като не е изключено да се сдобие и със седемместна версия. Екстериорната визия също ще е различна, а под капака ще се монтира новата двигателна гама на марката, в това число и 1.5-литровия дизел dCi, който ще е с възможност за работа и с роботизирана скоростна кутия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    2 2 Отговор
    Дачията е добра, много повече ми харесва от скъпите японски боклуци, които постоянно стоят в сервизите и гният бързо. Не купувайте японски автомобил, това ще е най-голямата грешка в живота си, моя Civic изгни за няколко години и се разкапа, но откакто си купих Dacia съм много доволен. JAPAN CARS NEVER MORE!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Аз

    2 0 Отговор
    Возих се няколко пъти и впоследствие карах Дъстър фаза 2 1.6 16 v на газ: колата е отлична ,върви много добре и е много обезшумена, кара се лесно и вози страхотно! Единственият и недостатък може би ,според мен, е вътрешното и пространство,при условие ,че аз карам Сценик със същи мотор и вътре е доста по-просторно! Определено колата е добра и вероятно новият Дъстър ще е още по добър! Но все пак всеки си има право на мнение-за мен автомобил за тази цена ,с тези характеристики просто няма аналог!
  • 3 ДЦИ

    2 0 Отговор
    За всеки влак си има пътници!
  • 4 Иван

    2 0 Отговор
    Като знам какви кошници правиха преди 20 год. прогресът на Дачия определено е огромен.
  • 5 опсмопсус

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    имитирате ме вече немски кенефопоклонници, а?
  • 6 М еггг

    0 0 Отговор
    Ами то преди 20г. повече карахте все още Лади и Москвичи и в сравнение с тях Дачия 1310 ТХ направо си беше бял лебед,а не кошница.
  • 7 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Стига сте писали глупости от мое име,аз карам са френски коли,те са върха.
  • 8 Пешеходец

    0 0 Отговор
    Имал Съм една Френска кола и не бих повторил никога вече тоя период от живота Си.
    Но Дъстер макър и с Френски корени Ми прави добри впечатления и чувам само добри отзиви за Нея.Та може Румънския произход да е повлиял положително.