Last news in Fakti

10 Юни, 2016 22:30 25 598 18

McLaren 650S Spider нападнат и изяден от хотхечове на "Ринга"

  • нюрбургринг-
  • зеленият ад-
  • mclaren 650 s spider-
  • renault megane rs-
  • seat leon cupra

Невинаги машината може да ви донесе предимство, особено на една от най-тежките и опасни писти в света с прякор "зеленият ад". В случая става въпрос за един британски суперспортен кабриолет с много големи възможности - McLaren 650S, който разполага с 650 конски сили и 680 нютонметра и се изстрелва за 3 секунди от 0 до 100. Той обаче е "нападнат"  двата най-бързи хечбека с предно предаване - Renault Megane RS и Seat Leon Cupra, които според нас освен подобренията включващи и предпазни клетки са управлявани от шофьори, за които няма тъмни страни на тази световноизвестна писта. Още в началото можем да разберем за опита им по сигурното взимане на завоите и леката неувереност в шофьора на класната английска машина, но онборд клировете от "Ринга" никога няма да ни омръзнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
    Меганчето пее направо.....
  • 2 Десислав Попов

    1 0 Отговор
    Браво на двамата пилоти,но Мегана е по-добър!
    Sorry ВАГ-хейтърчета!
    Опитайте отново следващия път...
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Ееей, Рьонето как го надъвка тоя сплескания.
  • 4 копеле

    0 1 Отговор
    Този в McLaren-а е пълен цървул, някой женчо решил да се поразходи по пистата и да изложи великата марка и после да зарадва феновете на простоватите коли. Нали се сещате че с опитни независими пилоти няма как да стане това от видеото

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Някой

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "копеле":

    Глупости, сигурно човекът просто си пази колата и не кара с по-голяма агресия! Големи заключения, голямо нещо се изписа, като това дори не е състезание..
  • 6

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "копеле":

    Тя работата с МакЛаръна е ясна, ама Сеатчето май си го отвя.....
  • 7 Кибик

    0 0 Отговор
    По скоро, чичко-паричко със супер кола не може да я кара и пичoвe с хечбеци с предно го правят за смях.

    Коментиран от #8

  • 8 Чичу Ади

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кибик":

    Точно така! Този с Макларъна е от онези, дето пишките им може да са малки, но колите им са скъпи... Винаги ми е било чудно, когато има статия за дадена супер кола и се почва сравнение коя е по-по-най. Вижда се, че дори и един допотопен кош като Рено Меган е по-по-най. Не е до колата, а до кадърност и топки.

    Коментиран от #9

  • 9

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Чичу Ади":

    По-полека с кошовете, щото тоя "кош" Мегана ша ти развее доста перчема......
  • 10 Fake

    1 0 Отговор
    Тоя кош мегана така ще ти надъни китарата че ще те срам някога пак да караш кола паляко . На тази писта съм гледал много супер коли да падат точно от този модел Меган и не е до шофьора вътре а до поведение на колата на писта
  • 11 Wishmaster

    1 0 Отговор
    Е добре бе хора, я да помислим малко:
    Мегана 2.0 Turbo RS 275 Trophy-R: 1355 кг , Предно, 275 к.с. , 0-100 5.8 сек
    Макларъна 650S спаидър: 1469 кг, Задно, 650 к.с , 0-100 3 сек.

    Ама вие сериозно ли Мегана ще бие Макларъна, хаиде стига моля ви, не се излагате.

    Също не обиждаите шофьора защото това не е състезание а свободно каране на писта, плащаш си и караш както си искаш.

    Спомням си един път аз съм спрял на светофара с моята лъскава джипка и един с един Цивик до мен на секция завои за ляво на жълто се "изтреля" и да ме минава да мине направо и после кой знае как се е хвалил че ме е издухал, ама аз съм с децата и не искам да се състезавам искам да си карам спокоино колата, та и тука е така човека е отишъл на пистата да се изкефи не да се състезава.

    Коментиран от #12

  • 12 iiiiiii!!!!!!!!

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Wishmaster":

    Според теб от 0-100 ли е най-важният показател в една кола, когато става въпрос за пистово каране?

    Коментиран от #13

  • 13 Wishmaster

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "iiiiiii!!!!!!!!":

    Хе Хе аз съм ти написал 4 параметъра и заедно с добър съединител и скоростна кутия какво повече искаш.
    Разликата в конете е повече от два пъти за 100 кг отгоре, абе ти карал ли си изобщо мощна кола за да разбереш какво значи това???
  • 14 До всички франкофони

    1 0 Отговор
    Момченца, спокойно! :D :D Мегана няма никакъв шанс срещу супер автомобил като Макларън. Пийте успокоителните и лягайте да спите :)
  • 15 БНВЕ

    0 0 Отговор
    Ви сериозно ли? хахаха физика да сте учили? Расбира се, че френския ЖМЕЛ няма абсолютно никакъв шанс, ако ще и на луната да се състезават !
  • 16

    0 0 Отговор
    Заглавието трябваше да е вижте как Сеат беше изяден от Рено, за да няма толкова излишни коментари, някои хора се вързаха на тъпото заглавие......
  • 17 iiiiiii!!!!!!!!

    0 0 Отговор
    Макларъна е много по-бърз от Реното, но най-важното нещо е начина по който се кара една кола, което се вижда от многото подобни клипове. А относно това Рено, спокойно всеки може да провери официалната листа с времена на северната дъга и да види колко по-добро време дава от много така наречени спорткари с по 500+ к.с. и ускорение, много по-добро от неговото. Не на правото, а в завойте се постига добро време!
  • 18 МоТо

    0 0 Отговор
    Мегана бил "Жмел",ако те повозят на Ринга с тоя Меган ще переш гащи със сигурност!Не му стиска да напъва Макларъна- доста пари се е изръсил този лигльо,виж момчетата с Меганите - няма милост и страх - това е то кефа от истинското каране - да му скъсат г.за на лигльото със Макларъна ,пак и пак!
    Евала на Рено-Спорт за тази перфектна евтина бегачка!За малко пари -получаваш много удоволствие!