Last news in Fakti

7 Август, 2016 07:15 30 392 6

BMW i8 за всички от Лестър

  • bmw-
  • i8-
  • лестър

Успехът на един сравнително малък англиски клуб влезе в световните новини и в сърцата на феновете на футбола. Водени от Клаудио Раниери, Лестър стигнаха до върха във Висшата Лига. Отпразнуването на титлата бе епично, но явно то не е приключило. Президентът на клуба - Вихай Сривадханапраба, подари на заслужилите футболисти останали в отбора за този сезон, флотилия от хибридите на BMW - i8.

Общо 19 автомобила вече красят паркинга на стадиона King Power, като те естествено са в най-близкия възможен цвят до този на клуба. За този подарък, Вихай е отделил общо над 2 милиона паунда, но това едва ли е проблем за четвъртия най-богат тайландец. На фона на бонуса от 6.5 милона паунда, които е получил клубът за спечелването на лигата, това е добър десерт.

Интересното от подаръка е, че преди това обещанието е било свързано с електрически Mercedes-Benz B-Class, но явно Вихай е решил да бъде малко по-екстравагантен и ние напълно разбираме решението му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 2 Отговор
    Какви мерцедеси, какви пет лева? Млади тигри в пенсионерски таралясник.
    Естествено, че БМВ !

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Добре, че им е дал и8, а не и3. Все пак са си го изкарали и противно на нашенските мениджърски похвати щом работниците са изкарали бонуса, то те заслужават да получат значителен дял от него. Нашите мениджъри макар и да печелят проекти решават да инвестират в собственото благо или благото на ближния вместо да раздадат част от печалбата на хората си, един вид като мотивация.
  • 3 Blonde

    0 2 Отговор
    Ха-ха! Голям праз...BMW i8... Тати играе в Левски Сф. и кара W222 S500 L :P
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Жорката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    И ти ще станеш пенсионер :) Ама и без таралясник, и без БМВ :D
  • 6 така

    1 0 Отговор
    за най-добрите, най-доброто...разбира се , че БМВ!