8 Август, 2016 14:43 11 614 6

Най-мощната M-петица

  • bmw-
  • carbonfiber dynamics-
  • 5er-
  • m5-
  • f10-
  • тунинг
Най-мощната M-петица - 1

Специалистите на тунинг ателието Carbonfiber Dynamics твърдят, че са създали най-мощното BMW M5 на света и бегъл поглед към техническите данни на суперседана дава достатъчно основания да им се вярва. Немците са успели да извлекат от 4.4-литровия V8 с два турбокомпресора цели 830 к.с.

Най-мощната M-петица

Стандартните 560 коня на M5 F10 са се размножили с помощта на по-производителни нагнетатели и модифицирана система за впръскване на горивото. От ателието не споделят какви други хватки са приложили, за да постигнат чудовищната мощност.

Най-мощната M-петица

Доработената M-петица се изстрелва от място до 100 км/ч за 3.4 секунди, а до 200 - за около 10. Максималната скорост на анаболния седан все още не е измерена.

Най-мощната M-петица

Промените по външността на портокаловия болид не са особено агресивни. Монтиран е аеродинамичен пакет на японската компания 3DDesign, който включва нови брони, прагове и дифузьор отзад.

Най-мощната M-петица


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Angel

    2 1 Отговор
    golqma mashina

    Коментиран от #2

  • 2 Пиф

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Angel":

    Факта си е факт - ДДойч машин - гут машин! Но къде ще разиграеш тези 560 коня е любопитно, следд като и 120 коня те изстрелват с отлична динамика по трасето? това е огромна мощност, която няма как да използуваш по повечето пътища дори в Германия? Това е болид, за човек, който всеки ден примерно пътува на по 200-300 км по аутобани, но не става за всекидневна кола на някой доктор за няколко прекив града.... че това е мощността на еддин тир-влекач или на фадрома? това ако му сложиш зимата лопата на мини багер отпред ще рине аутобана като фадрома, ако ес хубави гуми...а то е с хубави гуми.... Колата е бижу, като постижение, но е абсолютно безполезна за натруфените градски кръстовища... Особенно за тапите при катастрофи... И да ми подарят такава ще я паркирам в гаража и нема да я бутна навън...ще се пребия в това блато на дджунглата тук бе. като гледам доста автотигри как карат, аз си мечтая за БТР, но нема пари пък и горивото яко стъпва... иначе продават.
  • 3 райта

    1 0 Отговор
    абсолютен звяр на пистата, но можеш да ходиш и на пазар с нея! Няма по-добро!
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор
    Страшна машина, евала!
  • 5 ТЪПКАЧА

    0 0 Отговор
    ПЪЛЕН БОКЛУК КОЛКО СА ГО НАДУЛИ И ПАК НЕ МОЖЕ ДА БИЕ СТОКОВ GTR
  • 6 йепо

    0 0 Отговор
    малиииии, това си похапва GTR-чета за закуска.....браааавооооо!