Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 09:55 8 920 3

Ястреб срещу Lexus

  • lexus-
  • червеноопашат ястреб

Червеноопашатите ястреби са добре адаптирани за живота в доминирания от хора свят. Виреят дори в градски условия. Високоскоростните сблъсъци между крилатите хищници и движещи се автомобили обаче си остават проблем.

Поредният инцидент с червеноопашат ястреб в Тексас обаче завършил с щастлив край благодарение на внимателното отношение на Майк Уайтхед, механик в сервиз на Lexus. Когато му докарали белия SUV с "птича декорация" на радиаторната решетка, Майк и за миг не допуснал, че пилето може да е живо.

Нещо повече - макар да се забил с огромна скорост в предницата на Lexus-а на магистралата, ястребът нямал нищо счупено. След преглед при ветеринар бил пуснат на свобода, а от ужасяващия сблъсък останали само снимки, които да документират късмета на птицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    dobre che e nevredima pticata.
  • 2 boiko borisov

    1 1 Отговор
    jivae za6toto se e udarila v lecsus ,ne v nqkoi evropeiski kenef, osobeno nemski
  • 3 _!_

    1 1 Отговор
    Lecsus :X bokluk