Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 10:21 2 249 1

Chevrolet Aveo става кросоувър

  • chevrolet-
  • aveo-
  • general motors-
  • opel

Слуховете, че Opel подготвя малък кросоувър, не са нови. Този модел обаче ще бъде предшестван от малък всъдеход с марката Chevrolet, която между другото празнува 100-годишнина на 3 ноември, става ясно от публикации в специализираната преса.

Новият кросоувър ще бъде построен на платформата на Aveo. Техниката на този автомобил е проверена и не се нуждае от кой знае каква доработка. Освен това никой не очаква от подобна кола двойно предаване. За конструкторите би било достатъчно да променят леко външността и да увеличат незначително клиренса.

Под предния капак ще се монтират само "върхови" двигатели - бензинов с обем 1.6 литра и дизел със същата кубатура, който ще отговаря на най-строгите екологични стандарти. Все още не се знае колко ще струва кросоувърът на Chevrolet. Цената му обаче надали ще бъде по-висока от тази на предложенията на конкуренцията в лицето на Suzuki SX4 или Kia Soul.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kobester

    1 0 Отговор
    лол това изглежда добре.