Last news in Fakti

12 Април, 2017 10:00 44 923 28

Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години

  • mercedes-benz-
  • sl 500
Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години - 1
Британският аукцион Coys пусна за продажба един роудстър Mercedes-Benz SL 500 с купе R129, който е с пробег от едва 80 мили (128 километра). Автомобилът, който е произведен през 1996 година, е седял в гараж, без да бъде каран, защото първата му собственичка е изгубила ключовете.Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години
Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години
Необичайната история на тази кола разказва лично шефа на аукционната къща Крис Рутледж. По неговите думи роудстърът е бил подарък на добре обезпечена финансова жена, която го прибира в гаража си и загубва ключовете. И така 20 години. Ако през това време Mercedes-ът беше каран, сега цената му нямаше да надхвърля 5 000 паунда.Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години
Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години
Сега обаче аукционната къща ще го продаде за 50 000 английски лири или десет пъти повече. Червеният роудстър е с бял кожен салон и е оборудван с петлитров V-образен осемцилиндров двигател, който разполага с 320 конски сили. Съдейки по информацията, а и от снимките се вижда, че колата наистина е в идеално състояние. Любопитно е още, че оригиналните ключове още не са намерени.Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години
Жена изгуби ключа на Mercedes SL 500 и не го намери 20 години


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо ви

    81 2 Отговор
    този СЛ е супер елегантен и днес
  • 2 незнайко

    57 6 Отговор
    Те нямат ли си ключари ? В сервиз могат да и сменят всички ключалки. Тази богата .... просто не и е харесвал и по предтекст че е загубила комплектите ключове го е държала в гаража.
  • 3 хохохо

    75 11 Отговор
    ..май има и по куха нация от американската...
  • 4 Брат ми

    56 2 Отговор
    Мнооо красив тоя Benz...:-)
  • 5 Вмирисан автоЖамбазин с татуировки

    106 4 Отговор
    Сега чакайте обяви от Дупница Враца и Горубляне - УНИКАТ за ЦЕНИТЕЛИ РЕАЛНИ 50км. стояла в гараж заради изгубени ключове
  • 6 бегачка

    45 2 Отговор
    Ей такова преди седмица ми напука шушоните на правата !!! А каручката ми е 220 магаренца !!!!!!!!!!
  • 7 Ключар

    39 4 Отговор
    Т..а п...а да не забележи, че е на контакта
  • 8 mitko kulturista

    53 8 Отговор
    Не се учудвам,само който не е бил сред британци не се е уверил колко са ограничени ,да не кажа прости и елементарни.99% са пълни некадърници и неграмотници.Факт!

    Коментиран от #11

  • 9 2399

    35 2 Отговор
    Красота величие и изящество !
  • 10 Иван

    12 38 Отговор
    Всичко това е чудесно но който го купи да си търси от сега нов двигател може би и скорости ако не и други неща. Този ще е така запекъл и няма да има едно гумено уплътнение и гарнитура които да стават за нещо. Освен за музей за друго не става

    Коментиран от #13

  • 11 гамена

    34 9 Отговор

    До коментар #8 от "mitko kulturista":

    Много са дръпнали в живота за такива прости и ограничени. А за нас ербапи и тарикати какво да кажем?

    Коментиран от #17

  • 12 НЙотов

    27 2 Отговор
    Е.аси подредената патката, 20 години да не може да си намери ключовете.
  • 13 656

    39 2 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Явно си малчуган, предишните части и консумативи по колите от 90-те, нямат ама абсолютно нищо общо със сегашните, зверски по качествени материали и много по издръжливи са били и особено тези в коли като Мерцедес. Този аукцион не го мисли за глупав, нито човека който ще си го купи. Младежите и идея си нямат някой коли колко здрава механика са имали и имат още. Известен шеф на автомобили е казал че кола произведена през началото на 90-те може спокойно да се движи днес напълно изправна, но кола произведена сега, след същите години ще е отдавна претопена.
  • 14 Ал Купоне

    46 2 Отговор
    Така е при богатите, намерили си в гаража 20 -годишен забравен Мерцедес, а аз завчера намерих в едно чекмедже в гаража запазена химикалка на същата възраст и пише даже !
  • 15 CL500

    31 7 Отговор
    Много е елегантен тоя Бенц. А направо е невероятно състоянието му. Дори да има минимален пробег, само да си стои, все пак това са 20 години!!! В тоя гараж си има влажност все пак. А отдолу си лъщи, сякаш сега са я произвели...
    За мен тази кола не трябва да се кара, защото много скоро ще се появят неизбежните драскотини и т.н. и цената и ще започне да пада. По-разумно е да се остави така, за инвестиция и след още 20 години - такава оригинална, без някаква реставрация и на минимални км в повече от идеално състояние - цената и ще гърми! Просто не и е било писано на тая кола да се кара...Експонат!
  • 16 Vasik Atanasova

    21 14 Отговор
    четем някакви глупости тука
    изгубила ключа
    че аз имам два ключа
    предполагам и други хора имат по 2 ключа за колите си
    а автокрадците с поглед ги запалват не им трябва ключ
    но колата е Класика в жанра
    много е газарска
    хубава кола е от където и да е погледне човек
  • 17 MITKO KULTURISTA

    26 2 Отговор

    До коментар #11 от "гамена":

    Гаменче,дръпнали са заради 1% от кадърните британци,останалите кадърни хора са от техните колонии. Кореняка британец е алкохолизиран некадърник,каращ на помощи или работещ в някой завод до пенсия.
  • 18 Окей

    4 29 Отговор
    5 литров V8, кому е нужно това? На мен ми стига до 1.5 редови 4 цилиндъра. Който е комплексар и иска да помпа мускули, ако ще да си вземе мотор от самолет дори един звездообразен с десетки литри и да се перчи.
  • 19 Чичо Манчо

    7 13 Отговор
    За 80 мили шофьорската седалка бая се е омачкала,и какъв е този ключ на таблото като още не са го намерили?
  • 20 внвнв

    4 26 Отговор
    Абе като му гледам отдолу шасито дето е тръгнал да корозира и като му гледам волана, надали е стоял 20 години в гаража и надали е на 100км реални. Докато има наивници, ще има и хиени дето за тая скрап могат да изкарат лесни 50000 паунда!

    Коментиран от #21, #23

  • 21 Али Баба

    34 0 Отговор

    До коментар #20 от "внвнв":

    Много философи, големи разбирачи - волана му видяха, шасито му тръгнало, ключ имало на таблото /еми ще има, направили са, няма да го продават без ключ/. Е.....ти държавата от футболисти, автомонтьори и темподобни коментатори. Аз моята на сервиз я карам и не могат да ми кажат нищо, но по форумите големи гении.

    Коментиран от #28

  • 22 копеле

    17 3 Отговор
    Някои като чуят за Мерцедес и кръв .ераат от яд. Страшно як автомобил.
  • 23 вандал

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "внвнв":

    Май лещата на очната ти ябълка е корозирала
  • 24 Николай

    13 2 Отговор
    Красота, един от последните истински Мерцедеси.
  • 25 Терцел

    10 0 Отговор
    Абе, красота.Хубаво е да си го имам, а ма не.
  • 26 ГочоЧимширов

    7 2 Отговор
    Тъпо братлета! Това можеше да мине като сладък памук преди 30 години,да си правим моабета по бригади и военни обучения! Няма нищо реално!
  • 27 анонимен

    19 0 Отговор
    Много инатеста и простовата нация сме, доказват го коментарите. Всички българи разбират от коли, футбол, жени, медицина и политика, а караме най-разнебитените дараци, футбола ни го няма, жените ни к..ви, продължителността на живота - най-ниска, а политиците ни все не стават. Англичаните са най-простите, обаче когато ние сме дърпали талигите там са измислили парния двигател с който индустриално са превзели света, коли са се произвеждали още когато тук никой не е бил виждал такова чудо. Да не говорим, че в Англия са най-добрите реставраторски работилници и най-разбиращите колекционери на класически коли, ама тук българина си мисли че много разбира щом си оправя разпадащата се кола пред блока с подръчни материали.
  • 28 незнайко

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Али Баба":

    ( Аз моята на сервиз я карам и не могат да ми кажат нищо, но по форумите големи гении.) Вие наистина ли смятате, че в сервизите са спецове ? Жалко за Вас.