Last news in Fakti

19 Май, 2017 10:27, обновена 19 Май, 2017 10:28 11 818 14

Том Круз фучи със старо BMW E28 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • 5er-
  • e28-
  • том круз-
  • мисията невъзможна
Том Круз фучи със старо BMW E28 (ВИДЕО) - 1

Холивудската звезда Том Круз кара доста добре като за непрофесионалист. Вместо да уляга с възрастта, актьорът все по-често изпълнява сам опасните каскади във филмите си за ужас на продуцентите.

Том Круз фучи със старо BMW E28 (ВИДЕО)

Свидетели на поредното изпълнение на 54-годишния Круз станаха жителите на Париж, където вървят снимките на шестата серия от поредицата "Мисията невъзможна". Този път героят му Итън Хънт участва в зрелищно преследване със старо, но кораво BMW 5er E28.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Айван

    12 15 Отговор
    Аз познавам един дето с Ладата си прави по-опасни каскади...даже се говореше, че след една каскада кацнал на Луната 😉😂
  • 2 Ловеца на поршета

    36 5 Отговор
    Няма невъзможна мисия когато шофираш BMW!!!
  • 3 MSux

    9 28 Отговор
    Ми не ми харесва, сега ще ме налазят, че е класика, ама пак не ми харесва - има къде , къде по-готини класики. Като видите един C126 и 190Ево разбирате защо Мерцедес са били номер 1. А до новите модели, щом C - classe се продава повече то 3сер която се води силата на БМВ (днес видях), просто няма какво да говорим.

    Коментиран от #6, #12

  • 4 onq s konq

    23 25 Отговор
    Я - Том Крус кара като моито беенве!!!!!!Знаех си че само умни и начетени хора като мене имат штастието да карат такава велика машина !!!

    Коментиран от #14

  • 5 гост

    7 8 Отговор
    Вижда се на второто видео каква е реалността - поднася и спира в дървото със смачкан калник. Не е като на филма, трябва да се тренира, тренира едно и също движение на едно и също място, за да стане добре и звършено. На филмите бързи и яростни смачкват понякого по 8-10 коли от един модел докато направят каскадите.
  • 6 Никой

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "MSux":

    Работата е да се уважава мнението на другите, за разлика от повечето тук. Истината е обаче, че ф30 е към края на живота си, а сегашната Ц класа излезе съвсем скоро и няма място за сравнение.
  • 7 Himler

    9 0 Отговор
    На Бързи и яростни нищо не мачкат вече е само компютърна анимация
  • 8 Vasik Atanasova

    4 4 Отговор
    роден е с късмет
    този фъстък

    Коментиран от #9

  • 9 jambazina

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Vasik Atanasova":

    Освен това е от добро семейство.
  • 10 мЕсо леб сиренье

    7 0 Отговор
    Да му земат книжката, дее.а и джигита долен.
  • 11 Ироничен

    5 1 Отговор
    Леле, колко съм дърт! Карал съм такъв дрънгел.
  • 12 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "MSux":

    Ти луд ли си? Кой ще даде да се троши 190evo знаеш ли колко струва толкова???
  • 13 Трифонов

    0 1 Отговор
    Не говорете тъпотии! БМВ е вторият най-ценен автомобилен бранд след Тойота, като разликата е само 1 млрд. Имайте обаче предвид, че Тойота продава по над 12 млн. коли годишно, а БМВ едва 1.2 млн. И въпреки това е вторият най-скъп бранд изобщо и най-скъпият сред премиум брандовете. Мерцедес е с 12 позиции по-назад в общата класация с почти 50% по-ниска цена. Да, 2016 г., за първи път от цяло десетилетие, Мерцедес продадоха с 50 хил. коли повече от БМВ. Но... не забравяйте, че почти всеки модел в гамата на БМВ в момента, като изключим новата 5-та и 7-ма серия, са към края на живота си, докато почти цялата моделна гама на Мерцедес беше обновена през последните две години. До 2020г. БМВ ще пуснат новите си модели и положението отново ще се върне в нормалното си състояние. Мерцедес са страхотни коли, но просто не могат да се справят с изключително негативния факт, че клиентелата им застарява. Класическият Мерцедес клиент е над 50 годишен чичак в критическата, койта просто се нуждае вече повече от лодка, отколкото от автомобил. Нещо, което да му масажира схванатия гръб и никак да не друса, защото това е твърде болезнено за хемороидните му гроздове и останалите му старчески изменения. И този имидж е огромен проблем за по-голямата част от старите европейски брандове... с изключение на БМВ. Те са на повече от 100 години, ала в същото време клиентите им са преимуществено млади хора. Това прави този премиум бранд НАЙ-ПЕРЕСПЕКТИВНИЯ такъв в автомобилната индустрия...
  • 14 ччяя

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Очевадно е,колко си начетен и умен при положение че не знаеш че в българската азбука има буква Щ!!!