9 Юли, 2017 22:29 7 135 7

F16X - бъдещ SUV от Ferrari?

  • ferrari-
  • suv
F16X - бъдещ SUV от Ferrari? - 1

Постепенно много от култовите производители на спортни автомобили се предават на пътя, по който е поел света и желанието му за SUV-тата. Примерите са много - Maserati, Jaguar, Bentley и не на последно място Lamborghini. Един италиански производител обаче, сякаш се е покрил от тази тема - Ferrari.

Тези снимки направени от Кори де ла Сера разкриват друго - странен прототип, който е заснет до шуутинг брейка FF. Според Car Magazine този прототип назован като "спортно купе с голям клиренс" носи името F16X. Според Георг Карчер автомобилът ще бъде създаван на същата поточна линия, на която се произвежда FF и ще застъпи приключването на FF във версията с V12 двигател.

Според нас, за платформа ще се използва същото споменато FF, защото автомобилът притежава чудесно 4х4 задвижване, както и версия с V8 битурбо, която обра наградите за двигател на годината, но няма да ни учуди и хибридно задвижване. Тези слухове говорят и за годината, в която ще се появи - 2021.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 4 Отговор
    Много е грозно
    Това Citroen ли е???
  • 2 коки

    8 1 Отговор
    Е това вече ще краят на спортните автомобили,щом и Ферари ще правят някакъв измислен джип,здраве му кажи.То това нещо нито за писта нито за офроуд става,единственото е вижте ме кой съм аз
  • 3 Tttt

    8 2 Отговор
    Groznooooooooooooooooooooo
  • 4 Енцо ако чуе

    14 2 Отговор
    С фейк новини се опитват да опипат пазара за да си направят проучване дали, ще си заслужава да си прецакат имиджа в името на парите, както направиха много други.
    Ако някой може да ми обясни, какъв е смисъла от Ферари СУВ !?!?
  • 5 гощо

    6 0 Отговор
    СмЕх в залата!!!!!!!!
  • 6 Max

    7 0 Отговор
    Никога няма да пуснат такова. Освен ако някой специален клиент си го поиска.
  • 7 Хайко

    6 1 Отговор
    ЦУФ с 2 врати?
    Абсолютно неадекватни станаха тия производители.