18 Юли, 2017 12:47 6 380 3

Първи снимки на новия голям Rolls

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • cullinan
Първи снимки на новия голям Rolls - 1

Китайският сайт AutoHome публикува снимки на новия Phantom и датата, за която е насрочена официалната премиера. Следващият флагман на Rolls-Royce ще дебютира на 27 юли.

Първи снимки на новия голям Rolls

Изображенията не са с добро качество и очевидно са заснети под ъгъл от екран по време на презентация пред дилъри в Китай. Измененията във външността в сравнение с предшественика имат еволюционен характер - неспециалист като нищо не би забелязал разликите между предишното седмото и бъдещото осмо поколение на лимузината.

Първи снимки на новия голям Rolls

Духът на консерватизма се наблюдава и интериора. Сензорен екран ще има, но той ще се прибира в таблото, за да не дразни с прекалено модерния си вид. На приборния панел се виждат кръгли циферблати, но те най-вероятно са виртуални.

Първи снимки на новия голям Rolls

AutoHome не съобщава нищо за техниката на новия Phantom, но от Rolls-Royce още преди година обявиха, че моделът ще получи турбиниран V12, изработен почти изцяло от алуминиева сплав, а платформата ще бъде същата като на бъдещия всъдеход Cullinan.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bbb

    3 0 Отговор
    Паметник
  • 2 Bbb

    1 1 Отговор
    А къде е ремаркето с колонката???
  • 3 Евро Фермер

    1 0 Отговор
    Идеален...да си карам пилетата по пазарите,че в това Bently дето има .....нищо немога да натоваря