1 Август, 2017 11:20 4 167 8

Opel Insignia GSi ще бъде и комби

  • opel-
  • insignia-
  • gsi
Opel Insignia GSi ще бъде и комби - 1

Малко приемаме с носталгия липсата на истинско OPC за новата Insignia, но и GSI напълно си заслужава. Заслужава си, защото предлага "много за малко" - новият двулитров турбодвигател с 260 конски сили не е нещо уникално, но ако сметнем, че автомобилът е намалил своето тегло с цели 160 килограма и всичко си идва на мястото.

Още по-добрата новина е, че ще има и комби - Insignia Sports Tourer GSi, а спортните комбита много ни допадат, защото хем може да напъхаш всичко в тях, хем може да се придвижваш с удоволствие, а и Insignia е със задвижване на четирите колела. Както седана и комбито се ще отличава с по-агресивния аеродинамичен пакет, големите алуминиеви джанти, спирачките от Brembo, червеният цвят, сребърните детайли и двата единични накрайника на изпускателната система.

И двата автомобила ще бъдат представени на автосалона във Франкфурт, а не е изключено да ги видим и в последвалия го Sofia Motor Show през октомври. Тогава ще имаме пълния поглед върху двата автомобила, които завръщат емблемата GSi.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Енцо

    5 4 Отговор
    А , РЕМАРКЕ ЩЕ ИМА ЛИ ???
  • 2 Auto

    3 1 Отговор
    Всъщност новия модел на Инсигния въобще няма седан версия, предлага се само в хечбек и комби, ама в статията малко наизуст споменават седан...
  • 3 VWа

    1 3 Отговор
    Много пластмасови ги правят новите коли :(

    Коментиран от #4

  • 4 Lexus

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "VWа":

    Така е но не виждам лошо - по-бавно се разграждат, по леки са (по-малък разход) както и по безопасни - чупят се на малки парчета при катастрофа вместо да се огъват. Това не е нова практика между другото, има пластмасови коли от 90те и още държат стабилно. Единствения проблем, който виждам е много горещото време, което може да съсипе боята, която по-малко ще лепне по колата. : ))))
  • 5 YAMAHA

    6 0 Отговор
    Готина е
  • 6 ХХМ

    1 0 Отговор
    Перфектно. Ще има и ОПЦ но няма да е комби.
  • 7 Знаещия

    1 0 Отговор
    Не хечбек, а лифтбек е опела. Т.е. с вид на седан, задния капак отваря цялота купе заедно с багажника. Хеч е астрата😊
  • 8 Знаещия

    1 0 Отговор
    Не хечбек, а лифтбек е опела. Т.е. с вид на седан, задния капак отваря цялота купе заедно с багажника. Хеч е астрата😊