Last news in Fakti

1 Август, 2017 15:34 4 739 2

Fiat 500, който иска да бъде 911 Turbo

  • fiat-
  • 500-
  • porsche
Fiat 500, който иска да бъде 911 Turbo - 1

Една от най-желаните и обичани марки от феновете през годините определено е Porsche. Емблематичният им модел 911 е на сцената вече над 50 години и всяко следващо поколение излиза като връх пред своите конкуренти.

Този гръцки фен на модела, явно желае 911 повече от всичко и е направил нещо, което не сме сигурни колко е сполучливо. Той е спазил концепцията за задноразположен двигател, но базата му е малко "ограничена" на размери, защото е прибегнал към първото поколение на Fiat 500. Твореца на този мъник е прибегнал и до едно неособено сполучливо поколение на 911 - първото с водно охлаждане - 996 във версията Turbo. То трудно ще придобие култов статут, както много други преходни автомобили.

Този мъник не може да бъде наречен красив, но определено ни вдигна настроението, когато попаднахме на него в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kabaka

    12 4 Отговор
    Готин е! Добре се е справил!
  • 2 Липу стайл

    10 4 Отговор
    Съсипал е една истинска класика "мишлето", но пък го е направил да прилича на каската на имперски войник от армията на Дарт Вейдър ;)