15 Август, 2017 07:15 6 793 4

Колко скъп цвят за Porsche 911 Turbo може да съществува?

  • porsche-
  • 911-
  • turbo
Колко скъп цвят за Porsche 911 Turbo може да съществува? - 1

Съвсем скоро бе пусната една от финалните версии на Porsche 911 от поколението 991.2 наречена Turbo S Exclusive. Тя получи редица подобрения, като най-интересното естествено бе повишението на мощността, което премина границата от 600 конски сили от 580-те коня на Turbo S до завидните 607. Това се превърна и в най-скъпата версия на Turbo.

За тези, които моделът не е достатъчно ексклузивен обаче, има студио наречено Porsche Exclusive Manufaktur, за които възможностите за персонализация са буквално неограничени. Толкова неограничени, че могат да бъдат боядисани и в този покъртителен цвят наречен Python Green Chromaflair.

За "наместването" на всеки един от 9-те слоя боя достигащи до този цвят се използват магнити, след това всичко се запечатва с цели три слоя лак и от компанията произвеждат само пет автомобила на година с Chromaflair боя. Цената на тази окраска обаче, е на цената на чисто нова Carrera - покъртителните 82,645 евро. Чували сме за скъпи цветове, но това направо ни срази, но все пак да не забравяме, че за 918 Spyder се предлагаше Liquid Metal Blue Chrome за също непонятната цена от 64 хиляди долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    14 3 Отговор
    не мога да разбера
    толкова ли се чудят
    какво да си правят парите
    един цвят колко хубав да е за 165 000 лева
    освен с етикета да ходи
  • 2 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 7 Отговор
    Аз искам на моя опел 200 слоя и 3млн евра да ми струва боята
  • 3 оня

    8 1 Отговор
    всичко е много гот ...докато някой не си отвори вратата в теб на паркинга
  • 4 Ники

    1 0 Отговор
    Има не малко хора с големи възможности , които биха се бръкнали доста за да имат по ексклузивен автомобил от останалите за да се отличават , а и да не забравяме че кръга от приятели на такива хора също са наясно примерно колко е скъпа тая боя и е рядка ...